- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Radeon RX 9060 XT VGA-k az ASRock elképzelése szerint
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Projektor topic
- Kissé retrós hangulatú NVIDIA Blackwell kártya az MSI színeiben
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Ez mondjuk mindig egy ~best buy venti? Vagy van valami jobb vétel?
Ha csak egyet vennék belőle, hova érdemes szerelni? Vagy mindegy?És ha kettőt? Akkor ne vegyek egy olyat, ami kifelé fújja a levegőt? pl: [link]
Nem erőművet kell lehűteni, csak egy G860 lesz bent egy 5770-nel, mindekettő saját hűtéssel, átlagosan szellőző házban.
Előre is thx. -
kutkut
addikt
válasz
gyenesmartin #4093 üzenetére
Ja tényleg, köszi.
-
kutkut
addikt
válasz
GribMate #4053 üzenetére
Köszi az ajánlatokat!
Közben egy kicsit visszaolvastam a topicban és mintha a G850 lenne a best buy... Néztem anandtechen összehasonlítva az i3-mal, de nekem kínainak tűnt, melyik teszt mit mér stb.
Annyit vettem észre, hogy az i3 kevesebbel jobb, mint amennyivel drágább.
De ugye nem szabad csak az ár/értéket nézni, különben a legolcsóbb procinál kötnék ki.
Olyan progi nincs, amivel le tudok tiltani 2 magot az i5-ömben? így megnézhetném, mire lenne elég egy G850... kb.
"Attól függ mennyire komolyan kódol a tesód."
Jelenleg sulis szinten.
Egyébként, lehet, hogy hosszú távon jobban járna az i3-mal, de közép távon talán jobb lenne most egy olcsóbb, később meg egy újabb, jobb, szebb, drágább stb.
-
kutkut
addikt
Sziasztok! Tesómnak tuningolnánk fel a gépet, van 1-2 elképzelésem, de azért megkérdezlek titeket is, ha nem gond.
Leginkább netezésre használná, azt mondta, videokártyát nem is kér. Annyi kell, hogy a fullhd vidiket elvigye, szerintem ez megy IGP-vel is. Nem árt, ha erős a proci, mert visual studio is menne rajta, de azért nem kell elszállni. + Szeretné, ha elfutna rajta egy OS X élvezhető sebességben (Igen, apple fan.) Nem kell sok alkatrész, alaplapnak egy ASROCK H61M-VS-t néztem ki, ez bőven elég lesz neki. A CPU-nál vagyok gondba egy kicsit... Régen ajánlották az Intel G620-at, de én szemezek az i3-2100-zal is.
Az első kérdés ugye az lenne, megéri-e az i3 a 2-szeres árat?!
A másik, hogy a mostani gépben van egy Chieftec GPS-350EB-101A táp. Ami megvan már vagy 7-8 éve, így elvileg cserélni kéne, de végül is max egy i3-at kéne elbírnia...RAM-ot már vettünk bele, többi alkatrész jó lesz a régi gépből.
A keret viszont szűkös, úgyhogy tényleg egy bestbuy procira lenne szükségem, persze a fent említett minimum követelményeknek eleget tevően.Kb. 40-50 a keret, amihez elvileg dobhatnánk még, csak ugye nem szeretnénk.
Figyelembe véve, hogy még egy monitort is kéne venni (~40k), persze arra külön lenne pénz, de akkor is...
Szóval, várom az ajánlatokat. Előre is köszi.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Project Motor Racing-Straight4 Studios
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Sony WH-1000XM6 - hajtás, pajtás
- Tőzsde és gazdaság
- Cyberpunk 2077
- Gitáros topic
- ABIT AB-PR5 R2 segítség kérés
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- Asztali PC , R7 8700F , RTX 3070 Ti , 32GB DDR5 , 512GB NVME , 1.5TB HDD
- Bontatlan, régi, legális, szoftverek: Autodesk Maya, Lightwave 3D, Windows, Office, Norton, stb.
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 7600 - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- ÚJ! DDR5 GAMER PC - RTX 5060 - Ryzen 5 8400F - 16GB DDR5 - 500GB Nvme SSD - DLSS4!
- Mac Mini M1 Újszerű 16GB/256ssd/1-3 hónap gar./p4290
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Panasonic Viera 37" TH-37PV8P plazma TV eladó (2 HDMI)
- QNAP TS-870U-RP 8 lemezes Rack NAS
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged