Hirdetés
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ismét kiszáll a tabletpiacról a Google?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- TCL LCD és LED TV-k
- Androidos fejegységek
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Dübörögnek a Black Friday akciók
- LG LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
SeatZola
őstag
Sziasztok!
Sok évnyi notebookozás után ismét asztali gépet szeretnék összeállítani magamnak. Ehhez kérnék tanácsot!
A keret 200-250eFt, de nincs kőbe vésve. A cél mai és pár éves játékok full hd-n, akadozás mentesen, high-on fussanak, a lehetőleg csendes gépben. Jó lenne egy kisebb házba bele költöztetni az egészet. Amit eddig iránynak kinéztem, a VGA egy Asus Gtx 970 Strix lenne. Milyen procit, alaplapot, tápot, ramot , hdd-t ajánlotok hozzá? Vagy más vga-s ötletekre is nyitott vagyok....Itt a Ph-n vennék meg lehetőség szerint mindent....[ Szerkesztve ]
Zoli
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Új és minden eddiginél komolyabb dilemmám van: egyáltalán rakjak-e össze gamer gépet magamnak?
A sztori a következő: bőven túl a 40-en, rájöttem,bevallottam magamnak,hogy már csak az autós játékok érdekelnek. Az egész gamer gép építési ötletonnan jött,hogy egy HP EliteBook 8770w-n játszottam Forza 6 Apex -el, de nem tetszett,mert néha laggolt a Quadro K3000m-el. Meg a 17"-is kicsi volt már. Nosza eladtam a laptopot és elkezdtem gamer gépet kitalálni. Közben a fiam barátja áthozta - kérem itt nem kiakadni és elátkozni engem:-) - az XBOX One-t és kipróbáltuk rajta a Forza 6 Motorsportot. Szerelem lett azonnal.Két napja vettem is egy új One-t.Itt jön a csavar. Egyáltalán minek akarok ezután asztali gamer gépet összerakni?
Szerintetek is felesleges lenne? A szívem ugyan hajt felé, de az eszem azt súgja felesleges lenne.
ÉS hogy ON topic is legyek: ha nem lesz asztali gamer gép,akkor mit ajánlanátok netezésre, letöltésre,képnézegetésre,office-ra? Esetleg vegyek egy használt "Brand gépet"? Pl.egy ilyet: [link]
Vagy van más ötlet?
Zoli
-
SeatZola
őstag
Köszönöm mindenkinek a segítséget gépügyben!
Megrendeltem az alábbiakat:
- Intel Core i5 6500
- MSI B150M Mortar
- Kingston 2x4GB DDR4 2133MHz HyperX Fury Black
- Be Quiet! Pure Rock CPU Cooler
- GIGABYTE GeForce GTX1060 6GB G1 Gaming
- WD 1.0TB SATA-III Red NAS WD10EFRX
- Kingston 240GB SSD HyperX Fury SHFS37A/240G
- Zalman Z9 U3
- FSP Hyper M 500WMég egy monitor kell,ami szerintem ez lesz: LG 24MP58VQ-P IPS LED (42eFt). Erre jobb ötlet?
Zoli
-
SeatZola
őstag
Köszönöm a segítséget és a tanácsot mindenkinek!
Meglett a két kiszemelt konfig. Végülis ezek lettek:
1.
MSI B150M Mortar
Intel Core i5 6500 + Arctic MX-4
GIGABYTE GTX1060 6GB G1 Gaming
Kingston DDR4 2133 8GB HyperX Fury CL14 KIT (2x4GB)
Be Quiet! Pure Rock
WD 1.0TB SATA-III Red NAS
Kingston 240GB SSD HyperX Fury
FSP Hyper M 500W
Zalman Z9 U3
Dell SE2416H2.
MSI B150M Mortar
Intel Core i5 6500 + Arctic MX-4
GIGABYTE GTX1060 6GB WF2
Kingston DDR-4 8GB /2133 HyperX Fury Black KIT (2x4GB)
Be Quiet! Pure Rock
WD 1.0TB SATA-III Blue
Kingston HyperX Fury 120GB
FSP HEXA+ 400W
Zalman Z9 U3
BENQ GL2460 2msNagyon jót javasoltatok! Szuper lett mindkét gép! Köszi mégegyszer!
[ Szerkesztve ]
Zoli
-
SeatZola
őstag
Srácok!
Tanácsra lenne szükségem!
Van egy HP Prodesk 600 G2 asztali SFF gépem (i5-6500-Intel HD 530/8GB- 2133MHz/120GB SSD/500GB HDD, még 1 év garos gépem).
Azon agyalok, hogy ezt megéri-e cserélnem egy HP Elitedesk 800 G! SFF gépre (i5-8500-Intel UHD 630/16GB-2666MHz/256GB NVME SSD/3 év garancia).Ami szerintem előnyt jelentene az a:
- proci (fiatalann 2 generációval, 4x3,2 GHz → 6x3,0 GHz; 6 MB helyett 9 MB cache; passmark:7043→12003)
- RAM sebesség (2133 MHz →2666 MHz)
- VGA (HD→UHD; +30% tényleges erőtöbblet)
- SSD kb. 5x gyorsabb plusz dupla akkora (120GB→256GB NVME M2 SSD)
- +2 év garancia
- van benne DVD író
- van benne bluetooth
- van benne wifi 2.2
- van benne SD kártya olvasó
- tetszik a kisebb méret és szebb designA hátrány: kb. 75eFt-ot kell pluszban ráfizetnem. A szívemmel nagyon hajlok a cserére, de az eszemmel tudom, hogy a mostani is elég. Tanácsa lenne valakinek pro és kontra is érdekel.
Zoli
-
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- World of Tanks - MMO
- Red Dead Redemption 2 (PC)
- Fogyjunk le!
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bundle topik
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest