Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tixem
addikt
válasz honfoglalo #40231 üzenetére
irdatlan nagy átverés mind a kettő, én addig ütném az asztalt amíg nem kapom vissza a reális piaci árhoz képest a különbözetet.
Galaxy S24 Ultra 1TB ||| ( •_•) ( •_•)>⌐■-■ (⌐■_■)
-
membrandj
nagyúr
Ha nagyon durván is számolok, akkor 180k a gép win7-el együtt,de akkor már szépen felfele kerekítettem mindenhol, illetve a win7+ monitor is benne van. Legyen még 5 ezer a kiszállítás+ összeszerelés. 185k. Itt valamit durván elnéztek.
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
-
Zsivaagoo
őstag
Ha még nincs hivatalosan átvéve (de akkor is, ha igen) nagy értékre elkövetett csalás, megtévesztés, szélhámosság rendőrségi feljelentést lehet tenni, a kifizetést megtagadni.
De akkor az is bukik, aki a megrendelő részéről benne volt a buliban, vagy csak magas szinten ülő balfasz volt.
Tudom, hogy hogy megy ez, egy hihetetlenül frekventált költségvetési intézményben kellett nem ilyent elsimítani, a megoldás egy éves mérleghamisítás volt, amiért a teljes felsővezetés repült volna, és minimum felfüggesztettet kaptak volna + jelentős pénzbírságot. Pedig megvolt minden.
Ha a lovat zab helyett plutóniummal etetné a Pesta bácsi, akkor a szekér kilóhússzal repesztene a Kárpátokban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest