Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Crias
senior tag
válasz Procteres #15938 üzenetére
Szerintem
1. Agymosás -> vegyééé okostelefont, tabletnek több értelmét látom, de ez az én begyepesedet elmém, gondolom mindenki kihasználja a legtöbb lehetőséget amit nyújt.
2. A cikkben is ejtenek róla 1 egész mondatot hogy miért is csökkent a pc vásárlók köre.
2.a Jelenleg az előző 2 generációs procik is tökéletesek, a mai középkategóriás vga-k kihajtására (nyilván nem mindegyik)
2.b Az előző pont miatt a többség csak vga-t esetleg monitort cserél, vagy akik frissebb technológiát akarnak magukénak tudni. (Nekem is elég lenne ez az i3, de benevezek majd egy Trinity-re mert az nekem elég lesz, meg amúgy is kíváncsi vagyok mire lesz képes)
2.c azok akik high end vga karikat vesznek azok alól szokott elfogyni a régebbi technológia.
3. Majd ha jön az új konzolgeneráció ami majd kicsit megfingatja a pc-ket akkor lehet majd lesz egy kis fellendülés megint.4. Azért is hülyeség mert pc-n még mindig sokkal szebbek a játékok mint konzolon. Noti nagyon gyenge játékos gépnek, ami meg erős az felér egy fűtőtesttel is.
5. Az indexnek nem nagyon szabad hinni semmiben sem, lásd 1. pont.
Crias
-
MZsoltee
veterán
válasz Procteres #15938 üzenetére
Egyrészről természetes.
Olyan szintre csökkent az áruk, hogy akinek kellet már megvette. A terjedésük elérte a csúcsot. Tehát már (majdnem) minden olyan háztartásban van pc ahova kell és már csak javítani illetve a kiesket kell pótolni. Ez lényegesen kevesebb mint amikor újdonság volt és mindenhova új kellett.
Valamint a trend is igaz a cikkben foglalt eszközök kezdik kiváltani a PCket részben.
Aki nem játszik vagy nem munkaeszköze esetleg a hobbija a PC annak vannak más alternatívák amik kiválthatják a PC. Így a potenciális vásárlók száma is csökken.A tökéletes nő süketnéma, nimfomániás, és az apjának kocsmája van.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Hirdetés
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest