-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
Új hozzászólás Aktív témák
-
geckowize
őstag
válasz SyMbioTe #92916 üzenetére
Értem, köszi a választ.
Azért szeretnék ATX-et, mert nem szeretem ha össze vannak zsúfolva a dolgok, valamint ATX házban nekem személy szerint hülyén mutat egy mATX lap.
Fatal1tyre már nincs 31 ezrem, meg akkora gémer sem vagyok, hogy fetelitis lapom legyen.Még annyi, hogy néztem alaplapos topicban, hogy a Giga H97M-D3H-ból csak az 1.1-es revízió ajánlott, amire rákeresve kiderült, nem lehet kapni itthon, csak az 1.0-sat, mégis, mint ahogy az előző hsz-ben mondtam, itt, ebben a topicban nagyon sűrűn megfordul az ajánlások között. Akkor mégsem számít melyik Rev?
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
- Zalman Z1 + Gigabyte GA-P55A-UD3 + Intel i7 860 + Kingston HyperX DDR3 1866 MHz 16 GB stb.
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új RYZEN 7 5800X + Új RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GARANCIA/SZÁMLA!
- iMac 2021 8/256GB
- Belépő Gamer PC! i5-7600K / GTX 1070 Ti / 16GB DDR4 / 480GB SSD / 500w/
- Belépő GAMER PC! Intel Xeon E5-2650 / GTX 1070 / 16GB DDR4 / X99 / 240GB SSD / 700w