Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
membrandj
nagyúr
válasz Badtor #74299 üzenetére
Hát az ati kártyák nem a fogyasztás/teljesítmény arányukról híresek. Konkrétan már a 280 többet eszik,mint egy gtx 770.
Elv a 280 250 W-os tdp-vel rendelkezik a ctg-500 pedig 400-at tud leadni, de azt 2 ágon csak. Tápops topicba kérdezz rá, lehet úgy kell bekötnöd,hogy 2 db külön ágról menjen.Csere: Hát igazából lényegtelen. Ha vga-t cserélsz elsőre,akkor a proci lesz gyenge hozzá, de picit javul.
Ha procit előbb, akkor szerintem kb semmi javulás nem lenne,mivel a 6850 az kb hd 7770 szint, azt pedig kihatja az i3 is.Vga cserével viszont , amíg nincs új proci, addig nem tudnád kihajtani közel se..
Szerintem: Jelenleg kb egyensúlyba van a kettő, bármelyiket cseréled ez borul. Én megvárnám, míg mindkettőre lesz pénzem és egybe cserélnék. Ha mindenképp most akarsz, akkor vga, csak ezt azért szokott "hiba " lenni, mert az egy dolog,hogy az ember eltervezi,hogy pl 2 hónap múlva megy a proci is, de nem mindig jön össze..
Privát üzenetben nem válaszolok szakmai kérdésekre.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest