Hirdetés
-
PROHARDVER!
TOPIK ÖSSZEFOGLALÓ
Kérlek, kérdezés előtt olvasd el!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
nagyúr
válasz oszi666 #115569 üzenetére
Én nem ajánlani vagyok itt, én is gépvásárlás előtt állok, igaz annyival beljebb vagyok, hogy volt rá bő 2 hónapom beleásni magam a témába.
De a költségvetésünk hasonló, csak nekem már monitor, SSD, HDD, ház már nem kell.
Az én bevásárlólistám:
Alaplap: MSI B150M Mortar
CPU: Intel i5-6500
VGA: AMD RX 470 4GB (Sapphire Nitro+, MSI Gaming X, XFX RS TripleX, XFX RS Black Edition, Gigabyte G1 Gaming ajánlott modellek, ASUS Strix nem)
RAM: Kingston FuryX 8GB (2x4GB) DDR4 2133 Mhz
Táp: FSP Hexa+ 400W vagy 500WEz kb 170-180 ezer. Így marad még a többire bőven. Lehet simán belefér még egy alkalmi akciós GTX 1060 6GB is, azzal nagyon jól járnál.
Házra, HDD-re, SSD-re visszaolvasva bőséggel találsz ajánlatot. Monitorra is, de azt inkább a monitoros topikban.
Ajánlott bolt: Ipon, PCX, Aqua, stb.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ármester
(rögzített hozzászólás)
Szeretnék megkérni minden kedves fórumozót, aki gépajánlást szeretne, hogy a Téma Összefoglalóban összeállított kérdéssorra szíveskedjen pontosan válaszolni. Így nekünk is könnyebb az ajánlás, illetve gyorsabban is megy az ajánlás.
„És akkor csodálkozunk a rendőr vicceken! Mi ez, szerencsepatkó? Az! Eddig jó kabala volt. Nem gondolod, hogy egy kicsit hülyén néz ki egy magyar rendőr 1980-ban egy lópatkóval a kocsijában? A materialista világnézet nevében lefoglalom!”
- Mielőtt kérdezel olvasd el a téma összefoglalót!
- Hirdetni csak a Hardveraprón szabad!
- Beárazást kérni a beárazós topikban lehet!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest