Hirdetés
Aktív témák
-
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Szeretnék venni egy ilyen Kingston HyperX 8 GB-os, 1600 MHz-es kitet. Iponon néztem körül és kicsit összezavart, hogy ott vagy ötféle ilyen kapható. Öt féle áron. Mi a különbség? Mit jelent az XMP?
Asrock H67M alaplapom van és egy Sandy Bridge i5-2400.
A tippeket előre is köszönöm! -
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Nemreg epitettem uj gepet, i5-2400 mellett dontottem. Egy ismerosom mondta, hogy ezek a procik szeretik, ha tobbutas memoriat valaszt az ember. A mostani konfigban 1x4 gb 1333mhz ram van, erdemes venni meg egy ilyet bele? Erezheto kulonbseget okoz? -
Feanor1031
tag
Már előre ég a pofám a kéréstől, de ha valakinek van egy szabad perce, meg tudná nézni, hogy a pcx kínálatában melyek az IPS monitorok? Arról már meggyőztetek, hogy ne vegyek TN-t, de megint messzebb kerültem a döntéstől... Előre is köszi!
-
Feanor1031
tag
Sziasztok! Lehet, hogy megint hülye kérdés, de ez az a bizonyos HD103SJ, amit ajánlottatok?
[link]
Mert persze nincs oda írva, hogy pontosan mi is ez...[ Szerkesztve ]
-
Feanor1031
tag
válasz agemate #27599 üzenetére
Nyilván nem viccelek a Celeron 2,67 GHz-mel és a GeForce 8500 GT-mel. Nagy váltás lesz, nagyon izgulok. Csak elég határozatlan vagyok. Nem tudom érdemes-e még drágább alaplapot és procit választani. Ahhoz már akkor lehetne jobb VGAt is... És határ a csillagos ég. De persze lehet, hogy pont ez óriási különbséget jelent majd. Sajnos nem értek hozzá ennyire.
-
Feanor1031
tag
Sziasztok!
Épp készülök új gépet venni, gondoltam bemutatom a konfigot, kíváncsi vagyok, mit szólnak a szakik. Cél nyilván a játék.Proci: i5-2500
Alaplap: H67M (még nem tudom, hogy AsRock, Msi, Gigabyte, vagy akármi más legyen. Szerintetek?)
Ram: Kingston 4GB 1333 Mhz
VGA: Sapphire 6870
HDD: Samsung 1TB 7200 rpm
ODD: feket Sony, nem tudom még, hogy melyik, itt is jöhet ötlet
Táp: Chieftec-500-80PB
Ház: Cooler Master Elite 430
Monitor: Samsung B2430HÉs jááááj, de jó lenne egy Rockat, vagy Razor, csak baromi drága.
Na jöhetnek az ötletek, vélemények!
Aktív témák
Hirdetés
- Raspberry Pi
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- World of Tanks - MMO
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Ukrajnai háború
- Politika
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- PH!otósok beszélgetős, offolós topikja
- 2024 - Békés, boldog karácsonyt kívánunk minden olvasónknak!
- További aktív témák...
- Gamer PC Eladó: i7 6700K RTX Asus Rog 2070
- Új 2K Gamer PC Ryzen 5 5600/RTX 3060 12Gb/16Gb DDR4 3200Mhz/500Gb NVME SSD/750W 2Év gari
- GAMER félgép - GIGABYTE B760M H DDR4 + Intel I5 13400F + Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz
- AMD Ryzen 7 7800X3D + ASUS TUF Gaming B650M-PLUS Alaplap
- Indiana Jones and the Great Circle - Digital Premium Edition - beváltás: 2025.1.30 - RTX 40XX
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest