Hirdetés
Aktív témák
-
horush
addikt
válasz tvse1995 #43829 üzenetére
LAP: Asrock H61M-VS ~13eFt
CPU: Intel Pentium G620 ~17eFt
RAM: 4GB Kingmax DDR3 1333MHz ~6eFt
HDD: ?
ODD: ?
VGA: VTX3D VX6750 512MBD5-H PCIE ~21eFt
TÁP: Chicony Hipro 350W ~5,5eFt
HÁZ: ANTLER TX-366 ~6eFt
CLR: Arctic Cooling F12 ~1,5eFt
Összesen: ~70eFt3 hátsó kimenetre is rá lehet kötni 5.1-et, csak át kell állítani, a g860 nem ér ennyi többletet a g620-hoz képest, inkább erősebb HD6750 VGA-t érdemes venni. Így belefért a ház is, és bele egy halk és hatékony 12CM-es venti. Milyen HDD-vel és ODD-vel rendelkezik?
-
Damage401
senior tag
válasz tvse1995 #44505 üzenetére
Köszönöm szépen!
Azt szeretném megkérdezni hogy jól gondolom ezek 2nd procik SBsek, és van ez az LGA 1155 meg LGA 1156. Nos melyik az újabb?
Ja és a VGA az szuper! én is erre gondoltam. Illetve az SSD van már annyira jó hogy mint egy HDD? tudjátok a SSD más elven megy esetleg nem elévül sok írás törlés vagy ilyesmitől? vagy direkt van 2 egy házban?
Esetleg az is megoldható jó árt kaptam tőled is meg az előtted levőtől is[ Szerkesztve ]
Siemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
Damage401
senior tag
válasz tvse1995 #44511 üzenetére
az Zseer!
Láttam még ASRockot ajánlottál, ha jól tudom akkor az ASUSnak a leány vállalata. Akkor ez is tutis?
Gondolom hogy neked is ASrockos lapod van. Mert akkor ez így "tökéletes" lesz
Királyak és gyorsak vagytokSiemens MC60>Sony Ericsson K300i>Sony Ericsson K750i> Sony Ericsson C902> HTC Desire > Nokia C7> Sony Ericsson Neo>Sony Xperia P>HTC Desire X> Sony Xperia L>Nexus 4>LG G2>Sony Xperia Z1 Compact> Sony Xperia Z3 Compact> Apple Iphone 6>Sony Xperia Z5 Compact>Samsung S7
-
turbobusa
senior tag
válasz tvse1995 #44747 üzenetére
jaj, most, hogy belinkelted a cikket beugrott, mi is valójában a különbség. CF-be megszorongatja egy pöppet a két 6970.
Valahol olvastam egy kommentet, ahol írta egy hapsi:"Ehhez mérten választottam ki a HD6990-et. De ez opcionális, viszont ha azt kiemeljük, hogy 1,5× annyit fogyaszt, meg hogy nem bír ki 2× annyi időt, akkor az is említést érdemel, hogy a teljesítménye is kb 1,5× akkora, mint a GTX580-nak, aminek a teljesítménye pedig kb. 20%-kal nagyobb, mint a GTX 570-nek. Akkor ez kb. (1,2×1,5) 1,8= 80%-kal nagyobb teljesítmény. "Pontosan mit takar ez a "2x annyi időt nem bír ki"? (játék közepette vagy élettartamra?)
-
tvse1995
senior tag
válasz tvse1995 #44816 üzenetére
Ha belefér ez a plusz 3k akkor én inkább ezt a lapot venném:
ASROCK s1155 H61M u3 s3 usb3 ~ 18 k
Főleg azért mert ha jól tudom akkor ezen a házon hátulra dugható usb3 csatlakozó van amit az olcsóbb lappal nem lehet kihasználni.Egyébként ez a zöld nagyon jól néz ki! Illenének bele swift2 ventik
-
Enrico77
csendes tag
válasz tvse1995 #45067 üzenetére
Szia,
bocsi a pontatlanságomért, a leírt konfigot egy cégtől kaptam.
Mivel én nem értek hozzá, ők ajánlottak 2 konfigot, de az AMD-t javasolták inkább:
"...Érdemes tudnod, hogy a két konfiguráció teljesítménye nagyon hasonló, habár az AMD Phenom II 1100T processzor hat maggal rendelkezik, míg az Intel Core i5-2500 néggyel. Ez a két plusz processzormag egyes alkalmazásokban nagyon jól jön, míg másokban észre sem lehet venni jelenlétüket az optimalizálatlanság hiánya miatt. Összegezve mégis elmondható, hogy a Phenom II 1100T jobb teljesítményt kínál.A grafikuskártyák közötti különbség minimális. Lényegében itt az aktuális meghajtó szoftverek döntik el, hogy melyik gyorsabb az adott játékban a kettő közül. Az általános tesztprogramokban (például 3DMark 11) az AMD HD6970 teljesít jobban, hiszen rendre magasabb összesített pontszámokat ér el. A játékprogramok többségét illetően alig észrevehető a különbség, 3-5 képkocka másodpercenként, és az is játékonként változik, hogy melyik kártya javára.
A döntésben leginkább az lehet meghatározó, hogy melyik platformot kedveled jobban. Ha kíváncsi vagy a véleményünkre, jelen esetben mi talán az AMD konfiguráció felé hajlunk jobban. Minden esetre az biztos, hogy bármelyik összeállítást is választod, hosszú évekre biztosítod a zökkenőmentes játékot! ..."
Kb. 200-250 ezret szánnék a gépre. A jelenlegi montorom felbontását sajnos nem tudom, egy 5 éves Sony, LCD monitor, első körben nem is válnék meg tőle, majd ha már elromlott.
A jelenlegi gépemből a DVD írót és a vinyót tartanám meg, ez utóbbi egy 320 GB-os darab, de elférne mellé egy nagyobb társ is akár, a filmek miatt. Jah, meg van egér és billenytűzet is
Előre is köszi a segítséget!
[ Szerkesztve ]
-
Gabor1092
tag
válasz tvse1995 #45088 üzenetére
És ezekről mi a vélemény?
Az a baj hogy a gépben most halt meg a winchester és kénytelen vagyok venni valamilyetíígy kénytelen vagyok a használt piacon körülnézni.
Melyik lenne jobb a windows tárolására és a mindennapi használtahoz?vagy ez
Ezeket néztem amik viszonylag jó áron vannak még az aprón.
Válaszokat előre is köszi.[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz tvse1995 #45104 üzenetére
A Hexa elvileg elég lenne (400W alatt lenne 12V-on a fogyasztás), de a kábelei ebbe az alsó tápos házba már rövidek lennének.
Vagy hosszabbító kell, vagy inkább egy CTG500 / CTG550 lenne javasolható, esetleg egy GX450 - az fekete, de valamivel drágább - vagy XFX450 XFX550, de az meg kevés helyen kapható.
Ha a régi HDD SATA-s, akkor egyelőre azt használnám, s később vennék egy nagyobbat, ha olcsóbb lesz ismét.Egyébként meggondolnám azt a monitort is, mi is pontosan, ami most van, milyen a felbontása. Lehet, érdemes lenne annak a cseréjén is elgondolkozni.
(Habár az enyém is csak 20,5" és már vagy 4 éves, de nem cserélném le )[ Szerkesztve ]
notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
törölt tag
válasz tvse1995 #46718 üzenetére
Ez a hozzá nyúlás egyébként két dolgot is jelenthet:
1: Egyáltalán nem akarja felbontani a házat. (Ebben az esetben SSD nélkülözhetetlen)
2: A megvett alkatrészeket nem akarja cserélni, de újak vásárlását (SSD, hangkari, cpu cooler, egyéb) nem zárja ki. (Ebben az esetben legyen 2500K és P67.)[ Szerkesztve ]
-
aktív tag
-
aktív tag
válasz tvse1995 #46747 üzenetére
én mindig is ugy véltem h a táp a lelke a gépnek ha az elszál száll vele az egész gép vagy valami. vidi kártyából azért választottam ezt, mert támogat lelég sok mindent és a bübös 60 ezres határon belül van, meg nekem eddig zotac kártyáim voltak és elég jól birták a gyürödést.a tápnál nem tom, bár az a 3 ezer forint is sokat számit igen mondjuk én is csodálkoztam hogy a 550-es meg a 600-as között van kb. 400ft különbség ati vidi kártyát azért nem szeretnék mert játékra lesz és a legtőbb játéknál nvidia logó van csak. meg majd szeretnék késöbb 3d-be jáccani és ebből a szempontból is ez a leg ideálisab ati nem támogat eféle dolgokat! ahogy láttam! de amug atiból majdnem ezt vettem meg.
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/8087_gigabyte_gv-r687so-1gd-hd6870_1gb/[ Szerkesztve ]
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
-
aktív tag
válasz tvse1995 #46750 üzenetére
hát a vinyokat már nem tudom pontosan, hát egy samsung hd322Hj ATA meg ST3500418AS ATA ezek vannak egyik 300 gigás másik 500 gigás, a házam még annak idején ugy vettem hogy a táp alatt van 1 14 cm venti látor meg viszonylag elég jól szellözik az elözö géppemmel sem volt gond nem melegedett fel semmi még benne!
-
aktív tag
válasz tvse1995 #46750 üzenetére
Még annyi hogy szerinted erről az alapról mi a vleményed? nem igazán szeretnék más alaplapot gigabyet-on kivül! jo kicsit drágább de van rajta usb 3 sata 3 ha jolnéztem a integrált vga meg nem fontos
http://lambdacomputer.hu/termekek/reszletek/225_asus_p8h67-v/http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=hellboy2387
-
aktív tag
válasz tvse1995 #46752 üzenetére
lehet hogy gáz de ezt a a ssd-s dolgot nem ismerem annyira, bár nem is néztem utána, ventiből még 1 db. 14-est tudok oldalra tenni meg alulra enged a ház egy 12est meg előre is egy 12est belehet rakni szerintem
-
aktív tag
-
aktív tag
-
rétisün
veterán
válasz tvse1995 #46800 üzenetére
első lépésben igen. aztán ajánlatot kéne tőlük kérned mail-ben (ha jól sejtem) gamer konfigra, és ezt az e-mailt kell továbbítani ShellKretor kollégának....
war...war never changes.... hol kezdődik a valóság, és hol ér véget a képzelet.....Ron Swanson for president !!
-
galileo69
csendes tag
válasz tvse1995 #46798 üzenetére
ddr 2es 800mhz
Egy ilyen konfigot néztem:
Alaplap: ASUS P8H67-M PRO-B3 IntelH61 DDR3 mATX
Cpu: Intel Core i5-2500K 3300Mhz 6MB LGA1155 Box
Memo: 8Gb DDR3 8192/1333 Kingston KIT (2x4GB)
Vga: AMD Radeon HD6770 Sapphire HD6770 1Gb VAPOR-X GDDR5
Hdd: Samsung 1TB 7200 32mb S-ATA2 HD103SJ
+ 1ház 500w tápal -
vond
MODERÁTOR
válasz tvse1995 #47222 üzenetére
HD6450 FullHD játékra?!? Vadddafakkk?
Nekem egész korrekt ajánlatok érkeznek...
Mondjuk akadnak gyöngyszemek így is bőven...Arról például nem tudnak leszokni, hogy 40 ezres Z68-as lapokat ajánlanak i5-2320, meg 2500 alá... Nomeg majd' mindenhol elmegy 50 ropi monitorra, de mind-mind TN paneles szutyok... Jjjja, és jönnek a jobbnál-jobb "gamer" házak: 5k-s Modecom, 7k-s Codegen, belülre meg 32 ezres, moduláris Spire tápegység, meg 22 ezerért 8GB 2133-as memó... Juhééé...
VOND.HU // DESIGN • PHOTO • VIDEO • WEB • IT
-
törölt tag
válasz tvse1995 #47240 üzenetére
Egy hulladék táp
Más: fizetett fórumozó vagy? Itt bújnak közöttünk! Majd biztos rácsapnak a felmérés cikkre is.
[ Szerkesztve ]
-
balpis
őstag
válasz tvse1995 #47251 üzenetére
16-ból 6 jött meg eddig - másfél nap alatt.
3-at újra kértem, mert vagy kihagyta a perifériákat - ez már pótolta -, vagy tett bele wint vagy nagyon nem töltötte ki a keretet - s adott egy GTS450-es VGA-t....
A 6-ból 1 lenne viszonylag korrekt, s még az elég magas árain is kihozható lenne egy jó konfig a keretből, de illenék eggyel erősebb VGA bele - ha megnégi a BF3 javasolt gépigényét az ajánlattevő, akkor 6950-et vagy GTX560-at kínál legalább, még ha a 6870 határesetként talán el is fogadható már - meg egy CPU cooler és egy házventi a 8GB Geil RAM, meg a feleslegesen drága (46k?) extreme4 alaplap helyett.
A többi öt azonban teljesen használhatatlan komoly játékra (6670, GTS450...), a javítottak se lesznek jók...
De majd csak jönnek még, remélem...notebookba (lenovo T400-ban volt, de sok másba is jó) SATA-I HDD caddy eladó
-
rockall
csendes tag
-
rockall
csendes tag
válasz tvse1995 #47656 üzenetére
Már csak egy kérdés, ami most merült fel bennem, eddig erre nem is figyeltem. Most minden meghajtó IDE-s a gépben és ahogy néztem az alaplapokat csak SATA van rajtuk. Tudtok olyan ajánlani amin van ilyen csatlakozó is? Vagy egy átalakítóval lehetne használni 3 meghajtót?
-
ns--
tag
válasz tvse1995 #47670 üzenetére
Erős hobbi tuning, de meggondolom az erősebb hűtést. Ajánljatok valami jó tápot erre a célra légyszives. erre szánnék még mindenen felül olyan 12-15e Ft-ot, de ha nagy a különbség az én esetemben ez a kategoria és a 20+e Ft közötti, akkor onnan is dobjatok valamit.
Köszi szépen
Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- E-roller topik
- Huawei P50 Pro - emlékkép
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- Autós topik
- Samsung LCD és LED TV-k
- További aktív témák...
- AMD AM4 komplett gép eladó.
- Új Gamer PC Ryzen 5 5600/MSI RX 6600 XT 8Gb/2x8Gb Fury DDR4/500Gb NVME M2/650W 2Év gari
- Játszós PC v2 , R5 5600X , RTX 3070 , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- GAMER PC: Új RYZEN 7 3700X/5800X - RTX 3060 Ti GDDR6 - Új 16/32GB DDR4 - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!
- Gamer PC Intel I7 12700KF / 32GB DDR4 / RTX 3080 10GB / 1TB SSD / Beszámítás / Garancia /
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest