Hirdetés
- Bluetooth hangszórók
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Adatmentés - HDD - SSD - Flash
- Kettő együtt: Radeon RX 9070 és 9070 XT tesztje
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Milyen egeret válasszak?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Lenovo LOQ 15 gamer notebook: árverseny a középkategóriában
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
satibi
csendes tag
válasz
satibi #11732 üzenetére
Légy szíves, valaki tudna segíteni, javasolni?
Már fürödtem be "noname" kínai cuccokkal (tv boxal is), úgyhogy jelenleg valamilyen általam ismert nevűt szeretek csak rendelni. Nem találkoztam még a kinhank, strong leap, kickpi márkákkal soha. De ha van saját jó tapasztalat, az már bizalomgerjesztőbb.
xiaomi-val mi box s 2.gen el mi a gond, nem jó a teljesítménye? (a 2gb ram zavar egy kicsit, de ahogy nézem, több általatok lnkelt termék is ilyen rammal van.)
Köszönöm, Tibor -
satibi
csendes tag
Sziasztok,
szeretnék egy tv-boxot venni, fontos a netflix, nemrég előfizettünk rá, illetve van itthon nas, arról nézünk filmeket kodi-val. Tv-nk egyenlőre régebbi, de jó lenne ha tudná a 4k-t ki tudja mit veszünk majd.
Jelenleg egy km6 van, az sajnos nem tudja a netflixet (nekem a neten található netflix buherálások nem tűntek túl bizalomgerjesztőnek, de lehet, csak nem néztem alaposan utána). Szóval vennék valamit, ami lehetőleg olcsó de használható, ezeket néztem:
mi box s 2.gen: 22e alapból erre hajlottam volna, de itt visszaolvasva nem annyira ajánljátok?
mi stick 4k :21e, fire stick 4k (ebből most a 3. gen akciós 21e körül van)
strong leap s3: itt olvastam róla meg valamelyik tesztben talán említették, jelenleg 23k
kinhank g1: itt olvastam róla, külföldről rendelve 26e körül
Árban kb 5-6e szórás ezek között, szerintetek melyiket érdemes választani, vagy egyéb , itt nem szereplő favorit ötlet? Alapvetően kevés időm van belemélyedni a témába, szóval olyan kéne, ami viszonylag kevés buherálással megbízhatóan működik.
(visszaolvastam itt 3 oldalt, kicsit okosabb lettem, de még mindig bizonytalan)
Előre is köszönöm, Tibor -
satibi
csendes tag
Sziasztok!
A tv boxunkat 99%ban pendrive-ról filmnézésre használjuk(nánk). Pc-n letölt, pendrivera másol, boxba bedug, nézi lenne a cél.
Van egy régi"noname" tv boxom, ami egyszer csak behülyült, ezért "most már legyen tuti"felkiáltással vettem egy mecool km6 -ot. Ami szépen megy, egy dolgot kivéve, ami miatt viszont nemigen tudjuk használni amire vettük. A pendrive(okkal) vannak gondok, legtöbbször nem látja az újonnan felmásolt fájlokat, de számítógépen látszanak utána is, tehát fent van. Van hogy fel sem ismeri a bedugott pendriveot, vagy üresnek látja. Olyan is volt, hogy mintha letörölte volna, utána már gépen sem látszottak az újonan másolt fájlok. Több pendrive-al is próbáltam, mindnél e csinálja(kingstone datatravel-ek mind, 8-32 méret közt).
Hallottatok már ilyet? Mi lehet a hiba, a pendriveok sérültek, a km6 rossz, vagy szériahiba, esetleg csak a kingstone-al nem azeretik egymást? Van jelentősége, hogy fat32 vagy ntfs-re formázom a Pendrive-ot?
Köszönöm előre is ha tudtok segíteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ!!! GAMER PC: RYZEN 5 3600-5600X + RTX 3060 Ti / 3070 / 3080 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti / 1TB SSD / 32GB DDR4
- AKCIÓ!!! GAMER PC: Új i5-12400F/14400F + RX 7800 XT 16GB GDDR6 + Új 16-32GB DDR4! GAR/SZÁMLA!!!
- Medion Gaming PC I Intel Core i5-6402P I AMD R9 380 4 GB I 16GB DDR4 I GARANCIA I BESZÁMÍTÁS I
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 5500 / RX 5700XT / 32GB DDR4 / 480 SSD + 1 TB HDD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest