- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
-
PROHARDVER!
Ha lesz egyszer időnk írunk egy téma összefoglalót addig is itt van 2 link...
Új hozzászólás Aktív témák
-
cocka
veterán
Sziasztok!
Kinéztem magamnak egy Venz V10 Prot, de ahogy nézem a lan portja csak 100 megabites. Szerintem ez manapság egyszerűen elfogadhatatlan. A PC-mre letöltött videokat szeretném lanon keresztül az usbjére kötött mondjuk HDD-re másolni, de ez így borzasztó gáz.
Elvileg tud ac-s wifit, aminek asszem a minimum sebessége valami 433 megabit, gondolom ez a gyakorlatban kb. osztva kettővel, ami már legalább USB2-es sebességet hozna és nem kéne 100 megabitekkel szarakodni.
A windózos network neighbourhoodba egyáltalán betallózható?
-
-
PBA
aktív tag
Szia,
köszönöm a válaszod! Átnézve a dolgokat, tényleg a 905X alapú eszközök lehetnek a jó választás. Már csak azt kellene kiderítenem, melyik gyártó cucca a legkiforrottabb, ha fontos a Youtube 4K és Youtube 360 lejátszás is, illetve az egyéb streaming appok futtatása (pl. Ustream).
Az OpenELEC fórumon azért azt látom, hogy vannak olyan készülékek, ahol nem igazán működik jól a Youtube HD lejátszás sem, nem hogy a 4K vagy 360.
Lehet, hogy kellene valakit keresnem Budapesten, akinek 905X alapú készüléke van, és így csekkolni a dolgokat.
-
Bec
tag
Sziasztok,
Saját tapasztalatimat írom,karácsony óta használok egy MK8 Pro box-ot. Android 6 rendszere felülmúlta az elvárásaimat! 50$ volt a határ amit erre szántam.
A gyári fw (számomra) meglepően gyors ,HD/SD film lejátszás pendrive-ról vagy Nas-ról KODI17-el,a gyerkőcnek egyszerűbb áruházas játékok (bluetooth-os gamepaddal).Ledes Projektoron + Bluetooth audio modullal van használva,nem fagy nem akadozik teszi a dolgát. Ami nagyon tetszik : a távirányítója tanítható így nem kell 3 távon matatni! Ha kérdés van ezzel kapcsolatban jelezzétek. -
Szerintem mondj le az Androidról és a hardveres VP9-ről (bár ha 905x-es masinát választasz akkor azok is meg lesznek) És videó lejátszáshoz futtass LibreELEC-et SD-ről. Az Android nem való stabil videó lejátszásra. (levelet tölt, appot frissít stb). Android lehet rajta de videohoz nem azt használnám.
Az a baj, hogy a legerősebb/legújabb Amlogic 912-es masinákhoz nincs LibreELEC. Szóval a legjobb, most a 905x....Itt van egy táblázat, böngészheted és olvasd el a topik összefoglalót itt
-
PBA
aktív tag
Sziasztok,
Android alapú médialejátszót keresek, nem nagyon ismerem az aktuálisan elérhető típusok előnyeit-hátrányait. Az alábbi dolgok lennének fontosak:
- hardveres H264/X264 dekódolás HD/2K/4K felbontásban,
- hardveres H265 dekódolás (4K-ban is),
- hardveres VP9,
- Youtube lejátszás 4K felbontásban is,
- Youtube 360-as videók lejátszási lehetősége,
- esetleg egyéb streaming szolgáltatások (pl. Ustream, stb),
- ethernet port, BT a távirányításhoz,
- és értelemszerűen friss Android6.Nem lenne rossz, ha nem kellene vele sokat hekkelni, hogy menjenek a fenti dolgok. A beszerzési forrás (Kína, EU, itthoni) jelen esetben mindegy számomra, nem a legolcsóbb, leggagyibb megoldást keresem, hosszú távra ruháznék be.
Ne győzzetek meg arról, hogy a 4K-nak, 360-nak nincs még értelme, stb, nem csak és kizárólag átlagfelhasználásra veszem, hanem teszteléshez is.
Tudtok olyan készüléket javasolni, ami megfelel a fenti feltételeknek, és nem csak specifikációkban hazudja ezt a gyártó, hanem valóban tudja is ezeket?
Köszönöm szépen a tippeket!
-
-
Kobe
veterán
lehet hagyom a fenébe az egészet....csináltam egy gyors fejszámolást, drágább lesz a hús, mint a leves. Ahogy néztem jelenleg nincs olyan box, ami tudná azt amit akarok, ergo minden forint kidobott pénz kb.
Egy DeskMini 110 barebone már jó kiindulási alap lenne minden igényre, de +vinyó, + memó, + proci, + hűtő, és már a 120-130K-t súrolja, ellenben nincs semmilyen dedikált VGA benne, stb. Ennyiért már korrekt fullHD-s laptopot adnak "nembutított" procikkal, dedikált vga-val.....
egyelőre erősen túl van árazva ez a készülék kategória, nem tudom miért....új beebox-s is 110-130 ezer ft, de olyan cuccokból van szerelve, mint a 4 ezres csájna fm transmitterek.... -
Vannak kis ATOM-os TV BOX-ok is. Általában 2-4GB RAM, 32-64GB tár, de van USB 2.0 esetleg 3.0 portjuk. (utóbbi néhányban el van baltázva és csak 2.0-aval megy)
Azok lehet elvinnék a Rocksmith-et is. Kodi is fut rajtuk, de Androidos BOX LIbreELEC-kel kevesebbet eszik és csak KODI-ra gyorsabb. (Win 10 vagy Android+ Kodi lassabb), bár lehet hogy egy LIbreELEC általános build USB Drive-ról bootolható azokon is, de nem próbáltam még) -
Kobe
veterán
azért fogós a történet, mert nem ártana ha a tv-re kötött készüléken (htpc, vagy akármi) tudnám futtatni a rocksmith nevű játékot....
elmondom kicsit kerekebben, miert agyalok rajta régóta de nem látom a legköltségoptimálisabb megoldást
Van 1 lapostv, meg 2 notebook, a tv még fél-okos változat, de jó a képe, nem cserélném, a notik meg mindkettő kb 6 éves, szóval nem erőművek....asszony sajátja, enyém.
Max letöltésre és netezésre használjuk (kb 95%-ban), néha néha officera, de mivel kevés a fizikai hely a lakásban, meg már elég nyűg is folyamat az asztalnál ülni egy index vagy facebook átfutása miatt, már nem nagyon kapcsolgatjuk be.Egyedül én szoktam a saját notimon rendszeresen Yousician + rocksmith progikat futtatni, naponta.
Szóval amit csinálni szeretnénk ezekkel a cuccokkal vagy utódaikkal a jövőben:
- néha simán leülni a kanapéba, tv bekapcs, és tv-n Kodival vagy Plexivel nyomatni a saját médiatárból filmeket, sorozatokat
- alkalomadtán odaülni és lehetőleg tvről játszani 1-2 óra rocksmitht (notiról elég macerás, tv-n a nagy képernyő miatt sokkal élvezetesebb, viszont kell hozzá USB csati mivel egy speckó külön gitárkábel kell hozzá)
- valami egyéb eszközt megragadni, aztán néha híreket átolvasni, facebook, viber, stb.
- egyéb eszközökről letöltest elinditani (vagy akár telorol mir ehazaerek), a nagy kapacitású vinyóra aztán rögtön tvről nézniAmi nekem most működőképesnek tűnne: asrock beebox + nagy kapacitású merevlemez bele, aztán mehet a menet (egyedül a rocksmitht nem tudom 100%-ra hogy vinné e) + notikat eladni és mondjuk 2 db 10 col körüli windowsos tabletet beujitani helyettük
-
Én a mini szerver/NAS és a lejátszó funkciót különvenném. Vennék egy Amlogic 905 chipes Android TV Boxot (30-40 USD) és nem androidot, hanem SD-kártyáról bootolva Libreelec-et futtatnék rajta. (Nagyon kis erőforrás igényű Linux alapú KODI) Valamint használnék mini szervert ami akár egy olcsó okosított rooter+USB HDD os lehet.
-
gorba537
tag
Nah most elkzdtem csapongani a Xiaomi Mi box, a Beelink i68 II és a Beelink MX III között. Szerintetek?
-
sesshou
senior tag
Ha csak filmezesre hasznalnad talan a leg olcsobb megoldas egy raspberri pi lenne. De ez itt ott maceras lehet ha nem ertesz hozza vagy nincs segitseged a telepitesben. Ha plug and play eszközt szeretnel meg youtubot es egyeb android tv altal nyujtott finomsagokat akkor tenyleg android tv t vegyel a mi box (nekem ez van) pl 25 bol megvan ha meguszod a vamot.
-
Kobe
veterán
sziasztok
nem tudom, hogy a jó topikban érdeklődöm-e, de.....szóval az a szitu, hogy szeretném kicsit optimálisabb folyamat fele terelni a házimozizást, cska nem tudom pontosan milyen eszközre is volna szükségem....htpc, tv box vagy egyéb
Nagy elvárások nincsenek, csak azt szeretném áthidalni valahogy, hogy a laptopról kelljen állandóan másolgatni külső vinyóra a filmeket, és a tv beépített fapados lejátszójával bohóckodni rajta.
Szóval egy kicsit vizuálisabb GUI-ra lenne szükség (pl filmborítókkal), Plexi, Kodi, hasonlók....illetve pl wifiről lehessen másolni rá laptopról, külső vinyóra, NAS-ra....vagy gépről kiadni az utasítást hogy közvetlen az ehhez csatlakoztatott eszközre töltsön le torrenten keresztül. Neadjisten valami mobilos alkalmazással távvezérelni, hogy mire hazaérek, a letöltés befejeződjön
ezek a kütyük tudnak ilyesmit ? full HTPC-re nem lenne szükségem, mert cask este 1-1 filmezés erejéig tudok odaülni, másra nem használnám ki, viszont ehhez kapcsolódóan kéne tudnia a fentieket
-
sesshou
senior tag
válasz
SkylineR34 #347 üzenetére
Az mit jelent hogy nem telepíti? simán csak nem indul el az install vagy hibát ír ki?
-
sesshou
senior tag
válasz
SkylineR34 #345 üzenetére
A 17 es kodi meg hivatalosan nincs kiadva ezert nem fogod megtalalni a play storban(ha esetleg ott kerested) szedd le valahonnan az apk filet es probald ugy feltenni a 17 est
-
SkylineR34
csendes tag
Sziasztok! Van egy Mecool BB2 Pro.
Gyárilag 17-es kodi volt rajta,de hiányzott a PVR Iptv simple client. Utólag sehogy sem tudtam telepíteni,ezért régi kodi unistall,másik vissza.Igen ám de csak a 16-ost engedte telepíteni. Tudja valaki hogy miért?
Másik dolog. Megy valakinek a BES-IPTV?
Elnézés ha ez a hozzászólás nem ide való. -
satti82
újonc
probáltam flashaleni, zártam a 7-8as pineket,de semmi. ezzel a hibával állt ki folyamatosan, ahol véletlenül elfogadta a romot:
[kép] -
sesshou
senior tag
Akarmilyen video chat mukodik android tv vel? Pl mibox al? Ugy olvastam a web cam ek tamogatott saga eleg tré es skype sincs ra hivatalosan.
-
satti82
újonc
az enyém az hynix chippes, a net pedig RTL8188ETV chippes, most probálok flashelni, a pénz meg visszakövetelni az eladotol. az a legnagyobb problémám,hogy nem igazán találok normális firmware-t hozzá.
-
Castell
aktív tag
Tehát 2x fáztál rá, ez sajnálatos. Az a gond, hogy vettél egy viszonylag régi típust, ami ráncfelvarrva lett az android 5.1-vel, és ugye nem is működik. A helyzetet tovább súlyosbíthatja, hogy az olcsónak hitt boxot még megvámolják és így már mindjárt nem éri meg Kínából rendelni, tehát:
Spórolunk pár ezret, de nem kapunk jótállást a készülékre és ráadásul még egy hónapot is várhatunk a szállításra, arról nem is beszélve, hogy az is benne van a pakliban, hogy téglaként érkezik az eszköz. És mostanában egyre több ilyet látni, hogy nem működik a Kínából érkezett friss cucc.
Én most már mindenképpen itthon vennék boxot, főleg a garancia miatt...
Még megpróbálhatod a flasht, nekem van romom ehhez a típushoz, de a needrom oldaláról is letölthető, egy próbát megér. a Flashelés egyszerű, indulásképp kell hozzá egy usb-usb kábel (apa-apa).
Maga flash valahogy így néz ki, a rockchipes modelleknél:
-
Teplic
tag
Szerintem csak S905 -ös boxot szabad venni jelenleg, a LibreELEC támogatottság nagyon nem mindegy..
-
satti82
újonc
A fiamnak szántam, hogy a saját szobájában tudjon youtubozni,ne mindig a táblát, vagy a pc-t nyomja. ez a második már az első meg se érkezett. már nem is merek ilyeneket rendelni, mert elég rossz szájízt hagyott bennem. lehet visszaküldöm az eladónak nem kisérletezek vele. nem hiszem el, hogy valami eleve uj állapotában ilyen szar legyen!
-
satti82
újonc
kibontottam a dobozt és MXQ S805Q_V2.0 alaplap van benne hinyx chippel. Szóval próbáltam a fentiek alapján rendesen beledugni a hdmi-t de semmi,csak kéken világít. az sd kártyás flash sem fog működni, mert még a recovery sem be. akkor viszont gépre kell kötni és ott flashelni, na de mit és milyet? Valaki flashelt már ilyet,mert ezen uton még nincs tapasztalatom, telefonokat már csináltam, gondolom ez se lehet más..
-
Peugeot308
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hogy az általam választott TV Box minőségben és árban jó választás lenne-e...
Előny,hogy EU raktárból és használható, megbízható készülék legyen.Ha ebben az árkategóriában lenne jobb javaslatotok,akkor segítsetek.
Előre is köszönöm!Tudna valaki segíteni???
A választott.:
-
satti82
újonc
Megpróbálom, hátha a kábellel van gond (amugy kétlem). olyan, mintha nem akarna "alvó" módbol felkelni, mivel van folyamatos kék led és nem csak villog, lehet a távkapcsra nem reagál, de akkor a resetre miért nem? létezhet, hogy eleve szar az egész? vicc az egész igy ebben a formában, hogy megkapom és máris flashalni kelljen, meg a netet bujni, hogy bekapcsoljon
-
Castell
aktív tag
Próbáld meg a hdmi kábelt egy kicsit jobban beljebb nyomni. Ne erőltesd, ha nem megy. Múltkor volt nálam egy ilyen boksz és nem tudtam, hogy miért nem megy. Aztán a hdmi nem volt benne rendesen, holott többször is ki be húztam...
Ez csak egy ötlet. Chipset függő, hogy hogyan kell flashelni. Ez enyém, úgy kb. 2 hónapja lett tégla. A sírból hoztam vissza kb. Találtam hozzá neten sw-t és újraraktam...
-
satti82
újonc
Sziasztok! Nemrég vettem egy MXQ OTT Tv Box-ot ebayen, megis érkezett, összeraktam mindent,, viszont nem kapcsol be. a készüléken a kék led folyamatosan világít, de tovább semmi. Kipróbáltam másik táppal, másik tévével és hdmi kábellel, de mindig ugyanaz. próbáltam resetelni a fogpiszkálós módszerrel ,de semmi. Szerintetek mi legyen vele, mit tudnék vele csinálni? Áljak neki flashelni? Ez a második ilyen kütyüm, az első meg se érkezett hozzám, ez meg nem indul.. Tanácsot tud adni valaki? Köszönöm!
Amugy pont ilyenem van és ez után a video után vettem egy ilyet, nem indul:
https://www.youtube.com/watch?v=x7PtK1GvdFs&t=742s -
sesshou
senior tag
Üdv,
Nemrég fizettünk elő HBO ra és HBO GO is járt hozzá. próbáltam raspberry re feltenni valamit amivel elérhető lenne a GO. de sajnos kodira nincs semmi és az android még kezdetlegesen működik rajta. Kaptam ajándékba egy raspberry pi 3-at így már kettő van otthon és úgy gondltam az egyiket eladom és az árából veszek egy android tv-s cuccot.
Tudtok esetleg ojat ajánlani amint már megy a HBO go?
-
hati
addikt
Ugyan nem android TV alapokon, de pl. így tudod a saját otthoni csatornáidat magadnak stream-elni Androidra: Saját "TVGO" rendszer építése
-
gabeeboy
csendes tag
Sziasztok.
Szeretnék vásárolni egy ilyen androidos boxot.
Youtube,és a torrentezés lenne a fö szempont,illetve tudok e external HDD-t használni torrentezésre?
Előre is köszönöm a segitséget.
Ha igen esetlek ki milyet ajnánl?
Esetleg Aliexpress és társai fekszenek e ilyen téren?
-
Peugeot308
csendes tag
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni,hogy az általam választott TV Box minőségben és árban jó választás lenne-e...
Előny,hogy EU raktárból és használható, megbízható készülék legyen.Ha ebben az árkategóriában lenne jobb javaslatotok,akkor segítsetek.
Előre is köszönöm!A választott.:
-
hajos001
újonc
Sziasztok,érdeklödni szeretnék hogy mit tudnátok javasolni online tv-zéshez? Igazán osztrák adokat szeretnék néznimert idáig ment csak a kábel szolgáltató megszüntette,ezért gondoltam nézem online,PC-n megy a tv csatorna,androidos tableten szintén megy a csatorna,iphonon szintén,viszont lg smart tv-n már nem jön be,ezért vettem egy egy androidos NATEC SMART TV BOX HD250-et (20 e ft),ezt össze kötöttem egy lg sima led tv-vel és semmi ezen se jön be a tv adás,ilyenkos mit tudok csinálni? Vegyek egy másik tv boxot? Vagy igy nem lehet külföldi online tv-t nézni? köszi a segitségeteket elöre is.
-
nickcreeper
tag
Sziasztok!
Alkalmi játékra és esetleg filmezésre keresnék, valami olcsóbb tvboxot.
Fire TV Gaming Editiont kerestem, de már nem forgalmazza az Amazon EU-ban.
Mi TV 3 is szóba jöhetne, csak az ára kicsit már húzósabb.
Esetleg tudtok ajánlani valamit?
Előre is köszönöm! -
Nerich
csendes tag
-
Nerich
csendes tag
A mi box specifikációi: Specifikáció
Még kezdő vagyok ebben, nem tudom a KODI-hoz mi kell.
-
Nerich
csendes tag
Sziasztok!
Nagy dilemmába vagyok.
Ez a három készülék ami tetszik és ár-érték arányba legmegfelelőbb:
- Beelink Mini MX Ver 1.0 TV Box Android 5.1 Amlogic S905 Quad-core - 2GB+16GB EU PLUG
- KM8 Pro Android 6.0 TV Box - 2GB RAM + 16GB ROM EU PLUG
- Mi Box
Ti melyiket javasoljátok?? Vagy van valami ami jobb??
Amik fontosak:
1. Telefon/laptop képét wifin keresztül átküldeni a TV-re.
2. Play Áruház
3. KODI
4. Lehetőleg 4K
5. Gyors (4-8 mag)
6. Min. 16GB ROM
7. Min. 2GB RAM
8. EU PLUG
9. Wifi, Buetooth, USB, HMDI
10. Ár: 15.000,-Ft - 20.000,-FtKöszönöm a segítséget!!!
-
peter1998
tag
Sziasztok ! Remélem a megfelelő témához írok. Van nekem egy Andoer Q7 CS918 nevű médiaboxom.Egy olyan problémám van ha rácsatlakoztatom az internetre wifi-n vagy eteherneten akkor a routrem lekapcsolja a WAN portot. Ha eltávolítom a hálózatról akkor vissza kapcsolódik az internetre. A router típusa TL-WR740N. A lokális hálózat megmarad. Mi az oka ennek és ezt hogyan lehet orvosolni ?
-
-
tylerddd
veterán
Urak! Vélemény egy T96Plus TV Box-ról? Rokon vette és pikk-pakk szétk**t az ideg vele. Papíron mindent tud a cucc, gyakorlatilag meg semmit. Egy sz**os P9 Lite-ról nem tudtunk elindítani egy youtube vagy bármilyen videót. Miracasttel átment a teljes kijelzőkép, de teljesen szétesve. Töltöttem le remote appot hozzá, nem találja a teló a tv-boxot a hálózaton. Bluetooth-on összekapcsoltuk még egy Lumiával is, de nem tudom minek?! Úgy tudtuk megnézni a telefonnal készített videót, h áttöltötte a box saját háttértárára. Elvileg AirPlay-t is tud, ezt az én készülékemmel néztük. Először megtalálta, aztán semmi.
Szóval biztos én vagyok a béna, de én egy ilyen cuccal már kapásból nem is foglalkoznék, ha ennél komolyabb beállítást igényel. Chromecast 2 szétszívatja nálam, pedig nem is Androidos a telóm.
Segítség, ötlet, tanács?! Elvileg annyiért lenne rá vevő, amennyiért aliexpressről vette, 21k volt. Az azért sok egy semmire való kütyüért. Külső tárolóról viszont szépen játszik le filmet, ez az egy pozitívum.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
varázsgömb #303 üzenetére
Bármelyik Androidos ketyerének kéne tudnia amiben van BT.
(De Android TV csak asszem 6.0-tól hivatalosan)Az nVidia Shield Android TV tudja (már 5.0-ban is tudta), hogy BT fülesre megy a hang, de a távjában is van fülhallgató jack aljzat.
-
Bitlisz
aktív tag
válasz
#39825664 #304 üzenetére
A Chrome böngészőben történő dolgok TV-re küldését a Xiaomi Mi Box, nVidia Shield Android TV, de még egy a Chromecast is tudja. De nem ez a fő céljuk.
https://support.google.com/chromecast/answer/2998338?hl=hu
Persze sima Androidos boxra feltett PC remote is át tudja venni a képet (pl Microsoftnak az RD Client-je). -
varázsgömb
aktív tag
Sziasztok!
Létezik olyan tv okosító, média lejátszó, ami mondjuk bluetooth-on átküldi a hangot egy erősítőre? A cél, hogy a tv-n lehessen youtube videót nézni, de a hangot a távolabb lévő erősítőn lehessen hallgatni. Ha lehet, kihagynám a kábelezést. -
kjoo
kezdő
Hali!
Nálam működik a TVGO egy KIII boxon. Kicsit szenvedtem vele, de aztán összejött.
1. nem lehet root-olt a cucc. Nálam gyárilag az volt, ki kellett kapcsolnom.
2. csak az AV csatlakozón lehet nézni. HDMI-vel hibát jelez, de az AV porton keresztül rendesen működik. Ez nálam nem volt gond, mert pont egy régi TV-hez kellett.
https://prohardver.hu/tema/milyen_android_tv_box-ot_vegyek/keres.php?type=-&stext=kjoo&submit=%C2%A0
Üdv:
KJoo
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Az Intel szerint a régebbi processzoraikat keresik az ügyfeleik
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Milyen videókártyát?
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Futás, futópályák
- Yettel topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- További aktív témák...
- HP EliteDesk 800 G1 USDT i5-4590s 8gb ram 120gb ssd wifi gigabit minigép eladó olcsón
- Eladó Silverstone Rack szekrény sínek!
- Core i7 Gamer PC: -8Gb Videokártya -16GB RAM -RGB ház -6 hó garancia
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Részletfizetés elérhető -noblechairs ICON Series Real Leather Gaming Chair - Midnight Blue/Graphite
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASUS ROG THOR 1000W Platinum II tápegység garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest