-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mm89
őstag
Sziasztok!
Egy kis segítségre lenne szükségem:
Adott egy konfig:
abit an-m2 alaplap
amd athlon x2 proci
ddr2 ram
pcie videókártya
sata vinyóNa ezek közül sikerült kizárásos alapon eldöntenem, hogy azért nincs kép a monitoron mert az alaplap elromlott (valószínűleg a pcie foglalat, mert hallani a windowst amikor belép). Az a gond, hogy nem nagyon lehet már kapni ilyen alaplapot, így a kérdésem az lenne, hogy a legkisebb anyagi ráfordítással hogyan oldható meg a dolog, persze úgy hogy a gép hasonló tudással rendelkezzen mint eddig. Tehát milyen alaplapot vegyek bele?
Előre is köszönöm!ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz KAMELOT #37433 üzenetére
Annak idején 18-20 körül vettük ezt az abitot... reméltem, hogy most max 10ezerből megúszom... Én is próbálok keresgélni közben, de nem megy olyan jól. Meg nem is találtam ilyet eladót sehol, amit írtál...
ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz FireKeeper #37443 üzenetére
Én nem beszéltem FM2 ről
Csak amiket linkelt Kamelot, azok AM3+ -osak. Ezért kérdeztem, hogy bizots nekem ez kell-e, mert nekem AM2 van.
Persze, még mindig lehet, hogy én nem értek valamit, de akkor légyszi világosítsatok felELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
válasz FireKeeper #37447 üzenetére
Most van abit an-m2 alaplapom, de elromlott (nem ad semmi jelet a monitorra, és mivel a kártya jó, másik táppal se jó, ezért gondolok az alaplapra)
Ilyen procim van:
[link]
A foglalatra az van írva, hogy socket AM2.ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
-
mm89
őstag
Köszönöm a válaszokat, akkor a lényeg az, hogy proci foglalat szempontjából AM2 -es legyen. Ezen kívül még PCIexpress kell, meg ddr2 ram és SATA csatlakozók. Hát nem sokat találni ilyet...
Tudom, azt javasoljátok, hogy vegyek egy teljesen új gépet...ELADÓ HONOR 8 32GB KÉK | ÚJ AKKUVAL! Ááá, így már nem is eladó!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest