-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
he7edik.
addikt
Hi!
Olyan 30K környékén érdekelne itthon is kapható CrossFire deszka (939):ATI CrossFire Xpress 3200 / ULI M1575 chipset-el?Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
válasz barnam_ #1995 üzenetére
MSI az kilőve anti-tuning inkább a másik kettő.
De ha a tuning ennyire fontos inkább pl. it AB9 (S775-iP965-Dual DDR2 800-PCI Express-6 SATA II-Silent OTES hűtés) szal lehet húzni mint ökör
A hardver piacon meg tuti kapsz 30K alatt.
Az x2 meg felejtsd el, egy árban van a E6300 meg X2 4200+!!! ugye nem kell ecsetelnem a külömbséget pláne a C2D tuningpotenciáját ismerve.
Szal inkább pár ezrest dobj rá és vegyél P965 lapot
SZERINTEM
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Hi!
miniITX rendszerhez szeretnék lapot venni. Tuning nem érdekel ezért MSI H87i vagy ASUS H87i Plus lapban gondolkodom.
A tuningon kívül valamiben másban is különböznek a H87-es és a Z87-es alaplapok? Kondik, hangkártya, hűtés ilyesmikre gondolok? esetleg a felsorolt lapokon kívül tudnátok mást is ajánlani?Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
válasz Cthulhu Dawn #59906 üzenetére
Jövő hónapban én is akarok mini ITX rendszert építeni.Nagyon tetszenek az MSI Gaming sorozatú lapjai de félek hogy nem 40K körül lesz a Z97I Gaming tekintve hogy a 87-es 50K környékén mozog.
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
A jövő hónapban már itthon is elérhetőek lesznek a Z97-es lapok szerintetek?
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
válasz BackStaBbR #60066 üzenetére
Egy ilyen erős proci mellé miért veszel egy alsó-közép kategóriás kártyát? Én tuti gyengébb procit és erősebb VGA-t raknék össze játékra ugyan annyi pénzből.
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Találkzott már valaki itthon H97-es miniITX lappal?
Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
Gondba vagyok. Eddig miniITX rendszert terveztem egy MSI B85I Gaming AC lappal. De közben átgondoltam a dolgot és inkább microATX rendszert építek amivel kevesebb kompromisszumot kell majd kötnöm az alaplap terén. Gondoltam eddig én...
De sajnos szembesülnöm kellett vele hogy microATX méretben nincs itthon se H97-es se B85-ös se H87-es gaming fajtájú lap csak a drága Z87/97-ek.
Egy olyan lapot találtam ami nekem tetszene a Gigabyte H97M Gaming 3 azt viszont itthon nem lehet (még) kapni?
Szerintetek érdemes rá még várni 1-2 hetet vagy vegyem az ASUS H97M-PLUS-t amiben legalább a hálókártya Intel nem Realtek?Égő szöveg a flém vázon
-
he7edik.
addikt
A H97-es lapoknál van bármilyen probléma a 1,65v feszen működő memóriákkal?
Égő szöveg a flém vázon
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest