- iPad topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- TCL LCD és LED TV-k
- 3D nyomtatás
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Gigantikus igényt adott le a H20 gyorsítóra több kínai cég
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dookie10
lelkes újonc
Sziasztok!
Játékra szeretnék alaplapot venni. Max 70ezer forintig.
Ház: Zalman z11 Neo
Processzor:i5 12400f
Lga 1700 (12gen)
CPU hűtő:Be quiet pure rock 2
6x120 ház ventilátor
4x8 GB ram (4 slot kell)
M.2 SSD: 2db van
SSD: 1db
Videókártya: Rtx 4070 Ti super gigabyte windforce max (nagy, hosszú)Ezeket néztem: MSI tűnik ezek közül a legjobbnak
Asus tuf gaming B760M-E D4
MSI pro B760-p DDR4 II
Gigabyte B760 gaming X
Gigabyte B760 gaming X AX -
Mister X
tag
Sziasztok. A kinézett alaplap leírásában ezt írja hogy "2 x 4-pin Chassis Fan headers" akkor magyarán csak kettő házventit lehet rákötni ? Nekem elvileg három lenne/lesz. ASUS TUF GAMING B760M-E D4
-
jeni
félisten
válasz
Mister X #107768 üzenetére
ASUS TUF GAMING B760M-E D4
Ami lett írva azt jelenti,hogy kevésbé jó az alaplapi VRM és csak 8 fázisú.
Az a jobb ha minél több a fázis érték elméletben,gyakorlatban nagyobb terhelhetőséget bír ki.
A B760 és a B650 nem azonosak,az első az Intel LGA 1700 platform, a második meg AMD5. Az össze hasonlítás szerintem nem helyén való. Két külön rendszer. -
Mister X
tag
Üdv ! Ez az E jelű laplap miért nem ajánlott ? Egyszer valakinek írtátok hogy ezt ne vegye. -
Celithrandi
addikt
válasz
makszutov.hu #106460 üzenetére
én mondjuk itt meggondolnám egy kis pénz rátételét egy B760M-es lapra. Igaz ami már szimpatikus az kb 55ezer (ASUS TUF Gaming B760M-PLUS D4) de 45 alatt már vannak lapok ezzel a chipsettel, de ide is kéne tapasztalat valakitől.
-
TechN7ne
nagyúr
válasz
Grave_444 #105535 üzenetére
Direkt ki kerestem neked a “legolcsóbb” lga1700 mAtx lapot amibe bele merném rakni egy 13500-at.
Nem minden lapba merném sajnos.
Ha maradsz minden áron a ddr4-en akkor
ASUS TUF GAMING B660M/B760M-PLUS
Többi 70k felett landol ,szubjektív mi az olcsó.Én viszont a helyedben felraknám az apróra a ddr4 es ramokat és ddr5-re váltanék ,árban nincs sok különbség már köztük és akkor már mehetne ,
ASROCK B760M PG RIPTIDE ,szintén ASUS TUF GAMING B760M-PLUS ,
vagy ASROCK B760M STEEL LEGENDSzerk.
Ddr4 esetén nincs nagy jelentősége ,hogy B660 vagy B760 ,ddr5 részlegen reszeltek inkább a jobb kezelésre.
Ddr5 esetén viszont már érdemesebb B760/z790 lapot keresni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- AM4 Alaplap Bazár - Újszerű/Használt - Kifogástalan tesztelt működés - Számla & Garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG Z390 TOMAHAWK alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte GA-H55-UD3H rev: 1.3 alaplap, + i7-860 négymagos proi, + hűtő
- ASUS Z77 V LX Alaplap/i5-3570 külön is eladó
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX Z590-E Gaming Wifi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! GIGABYTE X570 AORUS XTREME alaplap garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, szép állapot
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RTX 3050 6GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1070 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest