-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
chester91
senior tag
válasz chester91 #74414 üzenetére
Amit még kihagytam, pontosabban elírtam: D-sub és DVI-D kimenet kell, hogy legyen rajta, opcionálisan HDMI és DP lehet, preferált a HDMI megléte, hogy adott esetben TV-t lehessen rákötni a későbbiekben.
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
Milka 78
nagyúr
válasz chester91 #74773 üzenetére
Sok lehetőség nincs kb az MSI Z170M Mortar ami teljesiti az összes pontot az adott összegen belül.Memory qlv-t tessék átnézni,mert a deszka hajlamos rosszul viselni a nem támogatott modulokat.
Igen csak Z-s deszka,ha cél a 2133mhz feletti memória órajel.[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz chester91 #75658 üzenetére
Szívesen!
(#75659) Csongi2015
Egy jól felszerelt olcsó ATX-es deszka. Bár ha a VGA-n kívül más nem lesz egy mATX-es lap is bőven megteszi.
Májkii javasolt is párat.(#75660) Májkii
Milyen gondok vannak a GA-B150-HD3P -vel?(#75661) BaliJack
Szívesen!
Abban az árban, méretben az egyetlen gamernek címkézett lap.
Kompatibilitási gondok, nem indul, az XMP órajel nem beállítható, .... de ezek különböző lap, RAM duóknál.
De az előforduló RAM gondokat mindkét "problémás" gyártó próbálja orvosolni.
A kinézett lap is 2.-án kapott új frissítést.
A Realtek-es LAN nem rossz, de szerintem az Intel megoldása még mindig jobb.(#75664) Orgi
Igen már néztem. Köszönöm, hogy szóltál.[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
chester91
senior tag
válasz chester91 #76016 üzenetére
Közben utána olvastam, ha minden igaz, elviekben működik az x4 slotban, tomshardware oldalán arról is szó volt, hogy bármelyik PCI-E slotban működne. Amennyiben ez már túl off, bocsánat érte, csak olyan lapot akarok, amiben biztosan működik a wi-fi kártya.
„Az emberiség ostoba nézetei közül a legostobábbak azok, amelyekkel a jó körülmények között élők a szegények szokásait kritizálják” Herman Melville
-
-
palfitom
félisten
válasz chester91 #99809 üzenetére
chester91Szia,
"Tudom, hogy nem igazán éri meg ezeket fejleszteni" - Igen, jól látod. Nekem nem lenne szívem 22-26k között venni ilyen öreg lapot (ami kb. bármikor kimúlhat, mint a jelenlegid is). Ezek a lapok 10k körül érnek reálisan...
A 3 közül a két Asrock egyikét venném.
Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
-
palfitom
félisten
válasz chester91 #101801 üzenetére
chester91Szia,
Nincs lényegi különbség, és mindegyikben mehet 2666 MHz fölött is a ram.
Válaszd azt, amelyiknek számodra a legmegfelelőbbek a csatlakozói és ami a legszimpatikusabb (árban is).Life is too short to drive boring cars. * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * * Szakmai kérdésekkel NE PRIVÁTBAN keress, annak a fórumon a helye! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Path of Exile II - A készítők egyórányi stream adásban mutatták meg a játékot
- Elemlámpa, zseblámpa
- Gumi és felni topik
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Kés topik
- Milyen videókártyát?
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Gigabyte Aorus B550i Pro AX AM4 ITX alaplap - ELKELT!
- ASUS Z690-Prime Wifi DDR5 Alaplap (LGA1700) Friss BIOS 13./14. Gen ready
- DDR4 RAM BAZÁR - minőségi, 0KM es 4GB 3200 Mhz-s notebook RAM-ok számlával, garanciával!
- ASUS ROG Maximus Z790 Gaming + INTEL 14700 KF
- 64gb SK Hynix DDR4/2666mhz Laptop Memoria (2x32gb)
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest