Hirdetés
-
PROHARDVER!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hachiko95 #49688 üzenetére
De ne ezt vedd: Asrock FM2A55M-DGS
Hanem ezt: Asrock FM2A55M-DGS R2.0 -
bluyoo
nagyúr
válasz Hachiko95 #49688 üzenetére
Szívesen!
Remélem sikerült érdemben ....
A három kinézett APU/CPU:
AMD A4-5300 vs Intel Celeron G1610
AMD A4-4000 vs Intel Celeron G1610
AMD A4-4000 vs A4-5300[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hachiko95 #49670 üzenetére
"ha jó látom a legelső BIOS is támogatja" Hát nem igazán. Hanem a legutolsó P2.50 -es [link] Nem potyára ajánlottam azokat a lapokat .....
Intel téren 6-os sorozatú Giga lapot én biztos nem vennék. Bár a "problémádra" megfelelő mert ahogy írtad csak egy BIOS van még hozzá. Mint ahogy a Asus H61M-A-hoz is. ~200Ft-al drágább.(#49671) emiki6
Soha nem foglalkoztam komolyabban a használt cuccokkal.
De ha ragaszkodsz hozzá:
i5-2500k ~40k
ARCTIC COOLING Freezer 13 Pro ~7-8K
A lapot szerintem jól áraztad be ~10-11K-t érhet. Bár ha azt akarod hogy hamar elmenjen engedhetsz az árból.Én is úgy passzoltam el a régi lapom 1-2K-vel a piaci ár alatt, ha jól emlékszem egy hét alatt elment.Bár 1,5év garival (garanciafutárral) ....(#49672) Simivok
Hi!
Létezik egy úgymond Haswell kompatibilitás a tápoknál ([link] ) de ezért nehogy az alaplap legyen már a ludas.
Pl. az FSP listája ezzel kapcsolatban: [link]
Hogy a tápod megfelelő vagy nem a (mert ugye amúgy ajánlott darab) azt a Melyik tápegységet vegyem? tpoic-ban majd megmondják. De nem hinném hogy egy Haswell lapot nem tud egy régebbi táp bekapcsolni.(#49674) Dragon27
Isten ments hogy rábeszéljelek a másik oldalra! De ha fogyasztás akkor Intel.(#49681) wolandino
Az egyik legjobb ár/érték arányú lap főleg ha 3év garival árulják.
ASRock B75 Pro3 talán a legjobban felszerelt B75-ös lap +2db ASMedia ASM1061 chip-es SATA3 porttal.
MSI B75A-G43 a legjobb mosFET hűtést kapta a B75-ös lapok közül (már 20K felett).
Asus P8B75-V nincs HDMI csatlakozó viszont Virtu MVP támogatást kapott (már 20K felett)."[ Szerkesztve ]
Bazinga!
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hachiko95 #49659 üzenetére
A lap CPU támogatási listájában szereplő CPU/APU-kkal teljesen kompatibilis a kiválasztott lap pl. az említett Asus lap által támogatott CPU/APU .
Jó eséllyel semmi gondod nem lesz behelyezed a kiválasztott APU-t és használod. Vagy kérj összeszerelést tesztelést a bolttól.(#49660) fonix93
Szerintem nem neked ment a válasz.(#49661) garambe
Hát ha mindegy a bolt akkor inkább az M5A97 EVO R2.0 .Bazinga!
-
TaylorXIII
őstag
válasz Hachiko95 #49659 üzenetére
Valahogy úgy. Proci már megvan véve? ha nincs akkor ahol veszed ott kérj összeszerelést és tesztelést is. Ilyen hely pl az ipon webáruház. Tesztelésnél gondolom elintézik neked a BIOS frissítést is.
(#49660) fonix93: Ezt gondolom nem nekem akartad szánni.
(#49661) garambe: Merevlemez inkább Western DIgital Caviar Blue WD5000AAKX legyen.
[ Szerkesztve ]
-
bluyoo
nagyúr
válasz Hachiko95 #49648 üzenetére
Hi!
"Abban vagyok bizonytalan hogy melyik lesz kompatibilis vele, tehát alapból a megfelelő BIOS legyen rajta." Hát erre garancia nincs max. viszonylag új modellt válasz mint pl. a Asus F2A55-M LK PLUS vagy az ASRock FM2A55M-DGS R2.0 .
Az egyik lapon sincs sem SATA3 sem USB3 ....Bazinga!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Ha kérdezel, feltétlenül közöld a következőket:
1. Mennyit szánsz az alaplapra?
2. Milyen hardverek alá szeretnéd?
3. Milyen méretű lapot szeretnél?
4. Milyen bővítőhelyekre van szükséged? (USB 2/3,SATA 2/3,PCI,PCI-E,...)
5. DVGA-t vagy IGP-t szeretnél használni és utóbbi esetben milyen kimeneten csatlakoztatnád a monitorodhoz (HDMI,DVI,DP) ?
6. Szeretnél tuningolni vagy nem?
7. Használt, vagy új alaplap?
8. Fontos e a lap kinézete (színe,design,rgb,...)
+1: A jövőben tervezed e a processzor cseréjét (pontos típus)/fontos e az alaplap fejleszthetősége?
Összefoglaló tele van alaplap ajánlásokkal, kérdés előtt nézz rá, sanszosan válaszra lelsz.
Ha az alaplapoddal kapcsolatos kérdésed van ami nem függ össze a vásárlással (beállítások, OC, stbstbstb...) vagy csak valami meghibásodott akkor látogasd meg az "Nem indul és mi a baja a gépemnek " illetve az "Azonnali alaplapos kérdések órája" topikot! Ez egy ajánlós/vásárlós topik!
Ha nem a témával kapcsolatos a mondanivalód, látogass el az Alaplap OFF topik-ba.
- Beszámítás! ASUS TUF GAMING X670E-PLUS WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
- MSI alaplap
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250F GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! GIGABYTE Z270X Ultra GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! ASUS ROG STRIX B250G GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest