- Letisztultságra vágysz? Itt az ASUS legújabb miditornya
- OLED monitor topic
- Androidos fejegységek
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- Milyen TV-t vegyek?
- Takarékoskodj az erőforrásokkal!
- LG LCD és LED TV-k
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Fujifilm X
- Multimédiás / PC-s hangfalszettek (2.0, 2.1, 5.1)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- GoodSpeed: FIFINE A6T - Gamer és Streamer állványos mikrofon
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- eBay-es kütyük kis pénzért
Aktív témák
-
veresp
tag
válasz
old_artist
üzenetére
Szia!
Tényleg köszönöm a segítséget.
Nem akarok úgy járni mint a mostani monitoromnál, amin úgymond túl jó lett nekem, és ennek az Asus monitor árának a nagyon sokszorosa volt. (IPS panel, 20" Philips).
Annak idején sokat bújtam a fórumot. És mindenki a nem TN panel-es monitorokat istenítette.
Aztán megvettem, és rá kellett jönnöm, hogy miután sok TN paneles monitorral is dolgoztam, hogy az én munkámhoz az is teljesen megfelelő lett volna.
Úgyhogy most elkezdtem nézegetni az olcsóbb kategóriát, csak ezt az Asus-t gyanúsan olcsónak találtam.
Pedig a specifikációk és tesztek alapján nem lenne rossz.
Ha esetleg tudsz jobbat ajánlani nem sokkal drágábban (ugyanis az ár megduplázódik, mert 2-re van szükségem) akkor azt megköszönöm.
Aktív témák
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- Akció! Csere-Beszámítás! LG UltraGear 45GR95QE OLED Monitor! 240HZ 0.03MS , hajlított!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- xiamomi a24i 23,8 100hz monitor
- Eladó ASUS TUF Gaming monitor, VG289Q, 28", 4K, IPS, UHD
- Asus Zenbook 13 laptop
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3580, 100% Akkumulátor
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- Samsung Galaxy A54 5G, Kártyafüggetlen, 1 Ev Garanciával
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

Pedig a specifikációk és tesztek alapján nem lenne rossz.