- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- ZIDOO médialejátszók
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- OLED TV topic
- Újra nekifeszül az asztali konzolok piacának a Valve
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- TCL LCD és LED TV-k
- Fujifilm X
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
1. Nem melegszik egy cseppet sem jobban mint bármilyen más hasonló monitor. Aki ezt irta minden bizonnyal még nem tapasztalt ilyet azelőtt.
LED: Sok emberről nem tudok. 1-2 emberről lehet hallani,de ennél nagyon sokkal többen vettek ilyet. Én nem tudok ennek a hibának a tömeges jelenlétéről.
2., 3.Igen ennyi pénzért "ez jár", a többi gyártó sem remekel ezekben a dolgokban. Sajnos hiba nagyon drágák magyar pénztárcához ezek a cuccok, legyünk objektivek: professzionális kategóriában ez erősen belépőszint. A CG EiZokon ne félj nem lesz ilyen gond
4. Kábelhiány bevallot, előre bejelentett és tudott dolog volt. A gyártó hivatalos közleménye szerint nem kaptak a beszállítótól tápkábelt, és a karácsonyi hajtásban (mert ekkor volt) inkább ugy döntöttek kapjanak az emberek monitort, tápkábel nélkül, mint, hogy ne tudjanak biztositani a termékből (persze ez az ő saját jól felfogott anyagi érdekük is volt
).
Ferde összerakásról nincs infom,de simán el tudom képzelni. -
VGYke
addikt
Nyugdíjas és Brekk. Elkezdtem szerkeszteni az előző hozzászólásom, és belekerültek olyan tapsolós meg mosolygós figorák, azt tuti nem én tettem bele, mint ahogy a [ jelet sem, meg a [ (P)B] jelet sem. Belefutottam egy fórumbeli bugba, bocsánat
Csak a szöveget igazgattam, jobbra balra, stb és a fenti lett belőle.
Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Gurulunk, WAZE?!
- ZIDOO médialejátszók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Gigantikus fordulatot vett a GeForce RTX 50 Super sorozat törlése
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Kuponkunyeráló
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Microsoft Surface Hub 2s - Interaktiv 4K monitor/ All in one PC - I5 8. generációs - Piaci ár alatt
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- Samsung S27R350FHU 27 IPS monitor kiváló állapotban!
- 70" Interkativ Érintőképernyős Monitor / All In one PC - InFocus INF7021A Multi Touch
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP ProBook 450 G8 - i5-1135G7 I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 Dock
- Telefon szerviz helyben - Gyors javítás, akár 30 perc alatt!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).