- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- HTPC (házimozi PC) topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Alaposan kitolhatod az Steam Deck üzemidejét egy új funkcióval
- Milyen monitort vegyek?
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Corsair tápok
Aktív témák
-
Nyugdíjas
nagyúr
válasz
Nyugdíjas
üzenetére
Kicsit máshogy próbálva értelmezni az előző hsz.-edet, te a 3 napos elállás jogáról beszélsz, illetve arra gondolsz, ha jól értem (a fehérneműből jöttem amugy rá
).
Legjobb tudomásom szerint az már nem áll fent, illetve arra módosult, hogy 3 napon belül, ha hibás a termék, akkor kérheted a pénz visszát, nem vagy köteles megvárni a garanciális javítást. Mert ugye egyéb esetben köteles vagy.Van vásárlástól elállás joga indoklás nélkül távollévő felek közt kötött szerződés esetén, tehát internetes, vagy telefonos megrenelés edetén, ergo ha nem láttad a terméket személyesen, és igy nem tudhattad milyen az a valóságban. De ez viszont 8 nap.
Természetesen nem vagyok expert a témában,de mintha igy lenne
Nézz még utána esetleg, mert én nagyhirtelen nem találtam a 3 napról már semmit. Lehet hogy ugy általában megszűnt volna? 
Aktív témák
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Futás, futópályák
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Formula-1
- Filmvilág
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- LG UltraGear 27G850A-B IPS Monitor! 3840x2160 / 240-480Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
- Cisco Telepresence MX300 G2 - 55" Interaktiv Monitor - Konferencia rendszer
- LG UltraGear 32GQ85X-B LED IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 27GR93U-B IPS Monitor! 3840x2160 / 144Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync!
- LG UltraGear 27GR95QL-B OLED Monitor! LOL Editions - 2560 x 1440 / 240 Hz / 0.03ms / G-SYNC
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 6700K 4mag 8szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A54 5G /8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia /
- Microsoft Surface Pro 9 i5-1245U 16GB 1000GB 1 év garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 10400 / RTX 3060 12GB / 32GB DDR4 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

).
Nézz még utána esetleg, mert én nagyhirtelen nem találtam a 3 napról már semmit. Lehet hogy ugy általában megszűnt volna?