Hirdetés
Aktív témák
-
mpeti3
csendes tag
Üdv mindenkinek!
Én kinéztem magamnak egy monitort a BENQ V2210 ECO monitorját! Ezzel kapcsolatban szeretném kikérni a véleményeteket? Én az ipon tesztjében jókat olvastam róla, egyedül a betekintési szögekkel volt gondjuk de az nem annyira lényeg mert kb ugyis egyedül fogom használni. Esetleg még azon a dolgon gondolkozom hogy nem-e kicsi ez a full hd felbontáshoz (ami visszaolvasva itt is sűrűn előjövő téma)?
Meg azt szeretném még kérdezni hogyha én ezt a monitort vagy bármilyen másik típust laptoppal szeretném használni és a laptopomnak csak d-sub kimenete van akkor a digitális DVI, HDMI csatikat ki se tudom majd használni? Mert nézegettem én, de csak ilyen méregdrága konvertereket találtam pl: [link]
Nem nagyon vagyok otthon ebben a témában úgyhogy elnézést a tudatlanságomért és köszi a segítséget előre is!
Aktív témák
- Politikai mémek
- PC-karbantartás havonta: 5 lépés, amit ne hagyj ki!
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Elektromos autók - motorok
- Hisense LCD és LED TV-k
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Jogász topic
- Tőzsde és gazdaság
- További aktív témák...
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GP850-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 165Hz / 1ms / FreeSync / G-Sync
- LG UltraGear 32GQ85X-B GAMING IPS Monitor! 2560x1440 / 240Hz / 1ms / G-Sync / FreeSync
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- LG 24GQ50F-B - 24" VA / 1920x1080 FHD / 165Hz 1ms / AMD FreeSync Premium / Adaptive Sync / HDR 10
- Microsoft Windows, Office & Vírusirtók: Akciók, Azonnali Szállítás, Garantált Minőség, Garancia!
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest