Hirdetés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Samsung LCD és LED TV-k
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
Aktív témák
-
killipoly
aktív tag
válasz
old_artist #838 üzenetére
Akkor szerintem arra az ajánlatra lecsapok.A srác azt írja,hogy 2. monitornak vette a képen látszik is hogy már van egy ugyan ilyenje,azt hitte jobb lesz úgy "designwork"-öket csinálni de tévedett,ezért feleslegessé vált neki és eladja.Pár hetet használt,hibátlan,minden tartozékkal és 3éves DELL garival.Amúgy ez a monitor itt kint 200Ł,azaz kb 64k,így lenne szálitással együtt kb 48k.Gondolom ez jó vételnek számít?
Nemde?
(a monitort meg tudom venni hamarabb,max áll egy darabig,amíg nem lesz meg a gépem.)
-
killipoly
aktív tag
válasz
killipoly #835 üzenetére
+ egy a ráadás
asus vw222s -
killipoly
aktív tag
Nah már is horogra akadtam amint ebayen elkezdtem keresgélni.
Kapásból itt egy DELL,jó ár,korrektnak tűnő eladó,150Ł alatt megvagyok.Vagy akárez .És még:samsung t220,LG m228,
Ezekhez mit szóltok? -
killipoly
aktív tag
válasz
old_artist #833 üzenetére
Üdv,akkor ez a monitor lesz a kiválasztott,aztán addig még lehet máshogy alakul a dolog.
Más best buy ilyesmi árkategóriában esetleg ami nincs a listában?Megeshet hogy sikerül beszerezni máshonnan,esetleg ebay-ről.
-
killipoly
aktív tag
válasz
old_artist #808 üzenetére
Az LG-t mivel tudod előnyben részesiteni a drágább samuhoz képest?Nem kételkedem a szavadban,csak kiváncsi vagyok
Esetleg hasonló árban valami best buy,ami nem volt benne a listában?Lehet be tudom szerezni máshonnan is,addig amig meg lesz rá a pénzem úgyis van még időm keresgélni.(Sajnos
)
wwhy:Melyik LG monitorra gondolsz?A 100-200Ł-as kategóriában nem találtam olyat amilyet mondtál.Vagy erre gondolsz?
-
killipoly
aktív tag
Az előző hsz.-emben linkeltem az oldalt,egyből az első az az LG lesz amit mondtam.ha lesz időd akkor légyszi kukkatns rájuk,hogy mégis melyik lenne a jó választás.
Nekem ez a samsung ,ami nagyon megtetszett.Vajon ez samsung paneles?
Mit lehet róla tudni?Igaz amikor én veszem már nem 149 lesz hanem 159,de szerintem annyit is megér.. -
killipoly
aktív tag
Sziasztok!
Kintvagyok Londonban és egy ideig még kint is leszek,ezért itt is összerakok magamnak egy asztali PC-t,amit főleg játékra és általános használatra szánok.
A hardverek már megvannak,monitorválasztás elött állok,de ebben annyira nem vagyok otthon.Egy 9800gt fogja hajtani.Amit tudjon:22",1680x1050,DVI,150Ł a maximum határ árban.
Eddig a pixmanian talaltam a legkorrektebb árakat,sajnos itt nincs prohardver,vagyis én nem tudok róla.
Melyiket ajánlanátok?Én a samsungokkal szemezek,de van LG is 129 fontért,csak kérdés mennyivel rosszabb ha rosszabb.Válaszokat előre is köszi!
Aktív témák
Hirdetés
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- Milyen légkondit a lakásba?
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Samsung LCD és LED TV-k
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- FÓLIÁS LG 32UR500-B VA Monitor! 3840x2160 / 60Hz / FreeSync / 4ms
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! LG 27MP58VQ-P 27 FHD 75Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest