Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Kódolás Qwen3-mal saját gépen, Cline AI-alapú autonóm kódolási ágenssel
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- BIOS frissítés
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Gaming notebook topik
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
Aktív témák
-
Mangerd
aktív tag
Ptk:
307. § (1) A jogosult a hiba felfedezése után a körülmények által lehetővé tett legrövidebb időn belül köteles kifogását a kötelezettel közölni.
(2) Fogyasztói szerződés esetében a hiba felfedezésétől számított két hónapon belül közölt kifogást kellő időben közöltnek kell tekinteni. A felek ettől eltérő megállapodása semmis.
(3) A közlés késedelméből eredő kárért a jogosult felelős.Vagyis minél előbb szólnod kell, de a törvény szerint 2 hónap még időben vagy. Viszont ha baja lesz azért, mert nem szóltál róla időben, azért te leszel a hibás...
-
Lucas Kane
tag
Hát nekem sem kattant, egyszer csak benn volt
Malaysia, de nekem egyáltalán nem búg, bár tök csöndben még nem 'hallgattam', viszont általában minden sz@rt meghallok.Bevilágítás nekem minimális, 'jelentős'-nek erős túlzással sem mondanám.
Színeket + egyéb beállításokat Ti hova állítottátok?
-
[I]Ja, és persze, hogy búg kisebb fényerőn.
25 alatt mondjuk már nem, de az meg nagyon sötét. Valamint 10 cm-t előre-hátra mozogva jelentősen változik a búgás hangereje.Valamint elég jelentős az alsó és felső bevilágítás, filmezéskor zavaró picit. Az ősrégi 17"-os TFT-m sokkal jobb ebben...
Ezeken kívül meg vagyok vele elégedve, az árát simán megéri.[/I]
Nem kotekedeskeppen, de ez meger 40k-t? 100 korul van s-pva panelos HP monitor, szinekkel, feketevel, homogen hattervilagitassal, ott nincs bevilagitas sehol, a film alatt es felett csak fekete van es ezt nezed 4-5 evig. Hat szerintem nagyon nem eri meg az olcso tn paneles monitor. Inkabb gyujteni meg 1-2 evig es akkor venni egy normalisat, na az megeri valoban.
-
Bermi
aktív tag
este megrendeltem, de sajnos felhívtak, hogy csak jövő héten érkezik.
így lemondtam, mert hétvégére kell monitor.holnap lesz egy kis időm ezzel foglalkozni és felhívok minden boltot, hátha van ahol van rakáron és 42alatt van.
MOD: #5582) KMT: pont akartam írni, hogy ott lement az ára és már el is küldtem a megrendelést, ha nem tudnak ők se hozni holnapra, akkor marad a többi bolt felhívása.
MOD2: most látom ők is zuglóba költöznek augusztustól
-
Mangerd
aktív tag
Samsung-ra és LG-re gyárilag jár a pixelgarancia, így kutyakötelessége minden forgalmazónak adni rá...
A HDCP egy digitális másolásvédelmi eljárás. Hasznát akkor veszed, ha majd valaha BR lejátszón original BR lemezt akarsz megnézni, ekkora ha a monitor (ill. belső lejátszó esetén a videokártya is) nem HDCP-s akkor nem tudod megnézni. De figyelembe véve a BR lejátszók és lemez mostani árát, és azt, hogy netről hozzájutva a HD tartalmakhoz nincs szükség HDCP-re, egy darabig csak egy újabb szép mozaikszó lesz a fícsörök között...
-
Mangerd
aktív tag
"Azonos távolságból persze pixelesebb lesz." "nem lesz rosszabb az avi a nagyobb monitor miatt."
Szépen ellentmondtál magadnak!
Rosszabb-csúnyább lesz, de ha messzebbről nézi, akkor nem látja a pixeleket. Ezzel csak 3 baj van:
1) nem mindenkinek van annyi helye, hogy hátrébb tudjon menni (nekem pl nincs 2méter helyem hátra)
2) ilyen szempontból bármi szép csak kellően távolról kell nézni (klasszikusan a csúnya nőnek is jól áll a távolság)
3) a TV való arra, hogy távolról nézzük. A monitort a többség nem méterekről nézi...
+1) távolról nem látod pixelesnek a képet. de az apró részleteket csak pacának látod. Míg HD esetében közelről és távolról is (éles szemmel) jól látszanak a legapróbb részletek isAz avi nézhető, de nem ekkora monitorra való. (nekem is rengeteg van belőle, és helyhiányában csak alig van HD filmem, de akkor is, amit lehet azt inkább HD-ben nézek meg)
Aktív témák
Hirdetés
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- bambano: Bambanő háza tája
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Mellényzsebbe csúsztatható retrokonzol közeledik az Anbernic színeiben
- Mégsem lesz divat az atomerőműre kötött adatközpont?
- Linux Mint
- További aktív témák...
- eladó Dell U3224KBA 6k
- LG UltraWide 40WP95XP ívelt 5K2K Nano IPS monitor! 72Hz / 5ms / FreeSync
- FÓLIÁS! LG UltraGear 27GS85Q-B Gamer IPS Monitor! 2560x1440 / 200Hz / 1ms / FreeSync
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- LG 27UP650P-W IPS Monitor! 3840x2160 / 5ms / 60Hz / FreeSync
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Creative Sound BlasterX G5 (70SB170000000) (Sound Blaster) (DAC)
- Szinte új, minőségi, állítható ritkítóolló
- AKCIÓ! MSI Z690 i7 12700K 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Phanteks P600S Cooler Master 750W
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest