- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Azonnali fotós kérdések órája
- Asztrofotózás
- 80% vs. 100% – Tönkreteszed az aksit, ha mindig feltöltöd? – Tech Percek #6
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Vezetékes FEJhallgatók
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
Aktív témák
-
MolGabi
aktív tag
válasz
stanton #4409 üzenetére
Félreértés ne essék, nem kötekedés volt az előző hozzászólásom, legalábbis nem annak szántam.
Ennyi pénzért, ebben a kategóriában számomra, mint átlag felhasználónak tökéletesen megfelel a Benq.
Mivel már nem igazán használom a gépet, így különösebben, sőt egyáltalán nem izgat, hogy a széleken "világít-e" vagy sem.
Akit ez a dolog zavar, vegyen jobbat, akit meg nem, az nyilván nem foglalkozik ilyesmivel.
Na, tényleg béke !
üdv.
-
MolGabi
aktív tag
Minden csupán beállítás kérdése ....
Egyébként meg aki ilyen badarságokkal foglalkozik, hogy egy "fekete" képernyőn mi világít be vagy sem, annak azt mondom, hogy használja inkább a monitort amire való.
Vagy aki teheti, vegyen profi monitort !
Én is állítottam a monitoron a gyári paramétereken felül, és még most is finomítok a fényerőn stb.
Mégegyszer ... a BenQ G920WL ennyi pénzért (29,5 e Ft ) tökéletes választás lehet.
-
MolGabi
aktív tag
-
MolGabi
aktív tag
Ma délelőtt megjött a monitor !
Első benyomás CRT - TFT ...
A BenQ színei jobbak mint az LG CRT monitoré. Sok állíthatósági lehetőség, kis helyen is elfér ....
Egyetlen "negatívum", és ez inkább személyes ... a szemem észreveszi a 60Hz-es képfrissítést. És nem tudom, mennyi a legmagasabb állítható hertz ( 75Hz-re állítva átrakta magát 1280x1024-be )
Egyelőre ennyi.
Meg vagyok elégedve vele.
-
MolGabi
aktív tag
válasz
old_artist #4378 üzenetére
Hello !
Természetesen !
Nem tudom, hogy mennyi különbség van CRT és TFT monitor között, de lehet majd leesik az állam !
Jah és a G920WL-t rendeltem. Szerintem pénteken hozzák !
-
MolGabi
aktív tag
válasz
old_artist #4374 üzenetére
Hello !
Köszönöm a választ !
Az imént rendeltem meg egy BenQ 19"-es ledes monitort ! Reméltem, hogy jól választok ! Túl nagyot nem akartam (21"), számomra felesleg és persze, az ára sem elhanyagolható. Így futárral együtt 31e Ft-ba kerül.
Köszönöm a válaszod !
üdv: Gabi
-
MolGabi
aktív tag
Üdv Mindenki !
Még mindig monitort vennék régi CRT helyett, de nem tudom milyet érdemes.
LED-es vagy LCD ?
Márkában melyiket érdemes ?
Acer, Asus, BENQ ?
köszönöm
-
MolGabi
aktív tag
Hello mindenkinek !
Új monitort szeretnék venni a nem túl távoli jövőben ! Egy 2005-ben vásárolt LG T710B CRT monitort cserélnék le valami új cuccra ! Egyébként nagyot csalódtam az LG-ben, a monitor annak ellenére, hogy újonnan lett vásárolva, hibás a jobb felső sarkában. EZt viszont csak utólag vettem észre.
Milyen TFT ( vagy LED-es ? ) monitort ajánlanátok nekem ? 19" érdekelne, max 20" -os.
Az ár 30,000 Ft.
Köszönöm a választ előre is !
üdv:!
Aktív témák
Hirdetés
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- BestBuy topik
- DOOM: The Dark Ages - Megérkeztek az első értékelések
- Tudományos Pandémia Klub
- Azonnali fotós kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- sziku69: Szólánc.
- Asztrofotózás
- További aktív témák...
- 27% Számla! Dell Alienware AW3225QF OLED Gaming Monitor! 3840x2160 / 0.03ms / 240Hz / G-Sync!
- AKCIÓ! Dell Alienware AW2721D 27 QHD 240Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BONTATLAN! HP E24m G4 (40Z32AA) / 23,8 hüvelykes Full HD (1920x1080) IPS panellel rendelkező monitor
- Eladó egy 34" GIGABYTE M34WQ Ultrawide 144hz gaming monitor!
- AKCIÓ! Lenovo ThinkVision L24i-10 24 FHD 60Hz 4ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- AKCIÓ! Gigabyte A620M R5 7500F 16GB DDR5 512GB SSD RX 6700XT 12GB InWin 301 Erazer CM 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- LG 65" C1 OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready!
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I5 13400F / 32GB DDR5 / RTX 4070 Super / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest