Új hozzászólás Aktív témák
-
hemaka
nagyúr
válasz Stauffenberg #966 üzenetére
Kinek nagyobb a szenzora?
crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
Azok még egy ideig nem fognak, sőt szerintem azok fognak a legkésőbb a DSLR közül, mert olcsó(és adja a placebo fasza fényképező feelinget), illetve a nagyobb üzletekben mindig van rá valami akció vagy ajándék táska, kiskutya füle stb, ezekkel meg kilóra megveszik őket.
Persze utána meg pár hónap múlva az apró meg tele van velük, de ez már más kérdés.crazy mudi dog ║ Fuji X100VI ║ MBP M4 Max ║ Syno DS3622xs+
-
hemaka
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #673 üzenetére
Ahhoz, hogy ez a DSLR imádat kipusztuljon a tudatból, kell egy generációváltás.
-
hemaka
nagyúr
Elnezve, hogy pl egy regi a6000 is milyen kepminoseget tud meg mindig, nem is csodalom. Raadasul a mobilok miatt meg jobban beszukul a piac.
Van nekik haszon rendesen rajta, nem fognak ehen halni egy ideig, meg.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
Multheten voltam eskuvon es tenyleg, 5d valami es 50,85/1.8 volt mindket vazon, ha jol lattam. Mondjuk en soha nem tennek egy draga vazra olyan pocsek uveget, de hat koltseghatekony, az teny.
A nagy KF Fujira meg olyan erzesem van, mint a zsirafra. 😂
-
hemaka
nagyúr
Én azt nem tudom, hogy a Canon jelenleg az R/RP-ben saját szenzort használ?
Mert rossz nyelvek szerint a Nikon csak úgy kaphatta meg a Sonytól a saját szenzort a Z6/Z7-be, ha cserébe kicsit pusholják nekik az XQD kártyákat.[ Szerkesztve ]
-
hemaka
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #394 üzenetére
Én is épp írni akartam, hogy amúgy családi fotókra, meg tájképelni nyaraláskor az is tökéletes és ócsó, a maradékot meg bele lehet tolni fasza obikba.
-
hemaka
nagyúr
válasz Mr.Csizmás #352 üzenetére
Leica M10 tudja, csak jó nagy malacpersely kell hozzá.
-
hemaka
nagyúr
válasz hibavissza #184 üzenetére
Halottrol jot, vagy semmit.
-
hemaka
nagyúr
válasz Stauffenberg #114 üzenetére
Canon gepek nekem is jobban tetszettek osszessegeben mindig mint mas konkurens gepek, mai napig a 30D a kedvenc vazam, ha lenne belole egy 30D-R verzio, mar meg is rendelnem azonnal.
-
hemaka
nagyúr
válasz Stauffenberg #78 üzenetére
Nekem az obin levo control ring nagy kedvenc, remelem mashol is megjelenik majd.