Hirdetés
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Házimozi belépő szinten
- Vezetékes FEJhallgatók
- Drágít az Xboxon a Microsoft
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- HDD vs SSD: Ki nyer 2025-ben? – Tech Percek #4
- Amazon Fire TV stick/box
Új hozzászólás Aktív témák
-
Stauffenberg
Topikgazda
AF-C módban nagyjából használhatatlan a CDAF DFD még akár mozdulatlan témán is simán hibázik. Nekem ott anno az AF-S vált be, az sokkal pontosabban odaharapott, még mozgó emberre, utcai fotós körülmények között is nagyon szépen tette a dolgát. De az AF-C iszonyat szar volt.
Videó alatt meg nagyjából mindegy volt mit csináltam, videófelvétel _közben_ még az AF-S sem segített, 10-ből nagyjából 3 alkalommal a teljesen mozdulatlan témára sem tudott átfókuszálni, visszajelezte azt, hogy a téma éles, de utólag visszanézve egy kicsit életlen volt. Pont annyira, hogy az LCD-n ez ne látszódjon, csak már otthon derüljön ki. Szóval rászoktam arra, hogy ha fókuszálni kellett, akkor az addigi felvételt leállítottam, újrafókuszáltam és indítottam a következő klipet.
Ha van valami amit nem sírok vissza, akkor ez az. De jöhetett volna előbb is a PDAF hibrid DFD.
Új hozzászólás Aktív témák
- Spórolós topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 8xxx "Coffee Lake" és i5 / i7 / i9 9xxx “Coffee Lake Refresh” (LGA1151)
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Cyberpunk 2077
- Fotók, videók mobillal
- Politika
- Nintendo Switch 2
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R5 5600 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 XT 8GB Kolink Observatory LM RGB 600W
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Eredeti, új Lenovo 330W töltők - ADL330SDC3A
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad E540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest