- Steam Deck
- Vezetékes FEJhallgatók
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- A Micron újszerű módszerrel javítja QLC-s SSD-jének sebességét
- TCL LCD és LED TV-k
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kammler
senior tag
válasz
Csabex #22296 üzenetére
Az lehet, hogy így simán nem látod, de iszonyat mit próbálkoznak ipsec-el például. Nonstop próbálkoznak. Ha az ember beállítja a logot úgy, vagy tűzfalban figyel ismert portokat ssh ftp ilyesmi, akkor látod, hogy támadnak folyamatosan. Az egy dolog, hogy nem jut be, de addig se a te forgalmaddal foglalkozik a router, hanem más fságait szolgálja ki.
-
kammler
senior tag
válasz
Csabex #22293 üzenetére
Hiába találod meg, nem fog menni hallod. Ezt rögtön így ennyire bele közepébe nem lehet. Nincs univerzális megoldás semmire. Válogathatsz ipsec, pptp (elvileg már nem ajánlott) openvpn, L2tp, L2tpV3 közül, elvileg van még egy zerotier nevú dolog, de ott átmegy a forgalmad harmadik félen, aztán wiereguard...Aztán ott a routing, mi merre menjen stb. Ezt kb, mind megfaragtam, de másnak nem merném megcsinálni, kókler vagyok hozzá. Az meg a másik, hogy ugye simán dolgokat kiengedni, azt ne. Még otthon se. Én haza is VPN-t használok. Vagy attól függ, ha otthon farigcsálsz mint én, az talán más.
-
-
válasz
Csabex #22105 üzenetére
Sajnos ez a korábbi hsz-em most nagyon aktuálissá vált, nem volt időm eddig foglalkozni vele, de most ráérek és ha tud valaki segítsen ha nagyon szépen megkérem.
Tehát fix ip-n vagyunk és egy szabály vagy nem tudom mi kellene, hogy kiengedjek egy adott portot amely a kamerarendszeré pontosabban. Köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! Dell Latitude E6530 - i5-3GEN I 4GB I 500GB I HDMI I 15,6" HD+ I W10 I Garancia!
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged