- Továbbfejlesztette az SP szériás, kompakt tápegységeit a Lian Li
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Jegeli pénznyelő projektjét az Apple, az okosszemüvegben látják a jövőt
- Olcsónak ígérkező, madzagos egér jelent meg az ASUS ROG-os portfóliójában
- Kriptobányászatra használta az AI-ra vásárolt hardvereket a Northern Data?
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Milyen Android TV boxot vegyek?
- Vezetékes FÜLhallgatók
- Házimozi haladó szinten
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- OLED TV topic
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
donjohnson #25030 üzenetére
Mint azt írtam is, a parancssor csak az "auto/ipv4/ipv6" paramétereket ajánlja és fogadja el.
Én beírhatom kézzel az "ipv4-ipv6" paramétert, csak érvénytelen lesz
A grafikus felületen, a legördülő részben is a parancssornak megfelelő három lehetőség közül tudok választani : "auto/ipv4/ipv6". -
yodee_
őstag
válasz
donjohnson #24123 üzenetére
Akkor mi a megoldás? Mert van mikrotik LTE eszközöm ezen kívül és semmi gond nincs vele. Nem is kell szkript és semmi, 24 óránként bontja majd újraépítia a kapcsolatot magától mindenféle külső beavatkozás nélkül. De itt ez nem történik meg. Napokig jól csinálja aztán egyszer csak jönnek a hibák, sokasodnak, és ez lesz a vége. Mit csináljak másképp? Ezért jöttem tanácsért.
-
poli27
veterán
válasz
donjohnson #23985 üzenetére
Nem közbe már kiderült az arp táblában ütközött egy másik eszközzel valamiért... tábla törlés megoldotta
-
nemurea
aktív tag
válasz
donjohnson #22977 üzenetére
Thx! Nem, ilyesmit nem hagytam alapon. A jelszó sem egyszerű, nem tartok tőle, hogy random kitalálják. Meg akkor már bent lennének.
-
nemurea
aktív tag
válasz
donjohnson #22975 üzenetére
Köszi a tippeket! A BTH név és jelszó alatt nem tudom, mire gondolsz. A Wireguard pontban (Winbox) a Generalban a névre? A jelszónál az interface private key-ére?
Az új szolgáltatói IP jó ötlet, de ettől függetlenül nem értem, hogy kerül ki bárki számára a public key. Mert nemcsak az IP-meg tudják, hanem ezt is. -
válasz
donjohnson #22556 üzenetére
-
válasz
donjohnson #22554 üzenetére
Ezen szerencsére már túl vagyok, stabilnak látszik a kapcsolat. (Ehhez kellett ugye egy éjszaka.)
Nem ismerem a mobilnet eljárásait, de mégis mi ragadhatott be nálam egyformán, egyszerre három eszközön?
MaCS
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple Garanciával.
- Honor Magic 7 Pro 512 Gb - AI Pro kamera, 6,8 120 Hz LTPO OLED, Snapdragon 8 Elite,3 hó gari!
- Samsung Galaxy Z Fold6 Navy Duplakijelzős produktivitás, 120 Hz, Galaxy AI,2027. 09. 19
- Apple iPhone Air Space Black Pehelykönnyű elegancia,100% akku (6 ciklus) Garancia 2026. 09. 25
- Alienware AW3423DWF Ívelt Gamer Monitor!34"/QD-OLED/165hz/0,1ms/10BIT/Freesync-G-sync/Alien FX
- ÚJ OMEN Transcend 14 - 14"2.8K OLED 120Hz - Ultra 7 155H - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év gari
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF Z390-PRO GAMING alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 128GB Yellow -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3125, 100% Akkumulátor
- Jogtiszta Microsoft Windows / Office / Stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest