Hirdetés
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Milyen házat vegyek?
- Hisense LCD és LED TV-k
- OLED TV topic
- Akciókamerák
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Samsung Galaxy Tab tablet topik
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
bambano
üzenetére
Azért írtam másodjára összehasonlítást, hogy értsd hogy az elsőnél mihez képest, ha már először nem ment az értelmezés, bár úgy látom másodjára se nagyon, legközelebb a kedvedért regényt írok a félreértések elkerülése véget, bár szerintem ez most egyértelmű volt, ha meg nem értelmezés, akkor olyan "bambanő" általi benézés, amit csak neked elnézek.
Amúgy viccet félre téve, szerintem nem általánosítottam annyira, mint amennyire azt beállítottad, főleg hogy szerintem nyílvánvaló a mihez való viszonyítás abból, hogy a PoE-t megelőzően nem nagyon volt más bevált, megbízható áramellátási forma, de most már tényleg ne feszegessük tovább, legközelebb a kedvedért bővebben fogalmazok, bár ha úgy nézzük, másodjára most is cak neked ment bővebben.
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Anime filmek és sorozatok
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Lassú lett a Windowsod? Ezeket kapcsold ki elsőnek!
- Xbox Series X|S
- Tőzsde és gazdaság
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen házat vegyek?
- Reklámblokkolók topikja
- További aktív témák...
- Apple iPhone 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 13 / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku:100%
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natural Titanium -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, 100% Akkumulátor
- Játékra vagy Munkára! Csere-Beszámítás! I7 3930K / Nvida GTX Titan X / 16GB DDR3 / 500GB SSD!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
ekkold