Hirdetés
- Milyen széket vegyek?
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Projektor topic
- A Microsoft bedurvult, így a jövőben keményen odacsapnak a veszélyes drivereknek
- OLED TV topic
- Pánik a memóriapiacon
- Apple asztali gépek
- Fujifilm X
- Hobby elektronika
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Core2duo6600
veterán
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Izomból 450 - 480 körül, fastrackel megvan a gigabit, lefelé, ez az eszköz hozta létrea pppoe kapcsolatot is
Én 1100 AhX4 es vettem a 1000/300 as digi hez, tudom, ágyúval verébre, de nem akartam tovább kisérletezni.
-
adika4444
addikt
válasz
Marcelldzso
üzenetére
20k a legolcsóbb gigabitet tudó Mikrotik, ez pedig a hAP ac^2. A WLAN tiltható ha nem kell (alapból nincs is engedélyezve), fasttrack-kel áttolja a gigabitet IPv4-en. IPv6-on erősen terhelődik a CPU már egy sima letöltéstől is, de a Miki amúgy sem IPv6 bajnok az eddigi tapasztalataim alapján.
-
válasz
Marcelldzso
üzenetére
Szia! nekem ezzel ment a 800 is fasttrack-el, vírusírtó nélkül
. Most rb4011-et használok, mert ez hardveresen tudja a 900-1000Mbps-t.
Új hozzászólás Aktív témák
- Elgato Stream Deck 10GBD9901 (Bontatlan)
- új aktiválatlan Apple Watch Series 10 GPS 46mm kozmoszfekete alumíniumtok fekete Apple 1 év garancia
- szinte új Apple Watch Ultra 3 GPS + Cellular 49 mm-es titántok 1 év garancia
- szinte új iPhone 17 Pro Max 256GB deep blue mélykék független Apple 1 év garancia
- új iPhone 17 Pro 256GB cosmic orange kozmosznarancs független Apple 1 év garancia
- Samsung Bluetooth Mouse Slim egér
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
. Most rb4011-et használok, mert ez hardveresen tudja a 900-1000Mbps-t.
ekkold