- Bemutatkozott a Transcend SSD-inek zászlóshajója
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
- Félreértések az FSR 4 és a PlayStation 5 Pro körül
- Nem tetszik a Procon-SP-nek, hogy a Nintendo távolról kivégezheti a Switch 2-t
- Megcélozta az NVIDIA-t a 2 nm-es node-jával a Samsung
- DUNE médialejátszók topicja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Hobby elektronika
- Milyen egeret válasszak?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Milyen notebookot vegyek?
- Valami baja van a tápomnak
- Vélemény: nem úgy tűnik, de Lip-Bu Tan most menti meg az Intelt
- Sugárhajtómű ihlette a Zalman CPU-hűtőjét, de nem az üzemzaj tekintetében
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Petrowiczki
csendes tag
Szia!
Nos a kérdésre én sem tudom a választ de lehet hogy csak a modemet kellet volna restartolni azt kalap.
Mindenesetre MAC clonozást alkalmazva az sem kellet minden megy szépen.Rendszergazda ként dologozom egy ideje de nem volt még olyan helyhez szerencsém ahol komolyabb hálózati eszközöket használtak volna mint linksys vagy dlink vagy tplink.
Most végre volt és megtetszett mennyi mindent meglehet oldani eggyetlen eszközzel.
Hálózati ismereteim nyílván nem tökéletesek de nem egyenlő a nullával sok hálózatot terveztem sajnos kölcség hatékonyan mivel mindent mindenki ingyen akar és még az iskola akinek dolgoztam sem akart költeni komolyabb összeget semmire.
Nem is ez a lényeg kicsit megáltam a fejlődésben és ez a gond. Most újra felveszem a kesztyűt a követhetetlen IT fejlődésével
A TV-re csak azért gondoltam hogy lássam mit is csinálsz.
Mostmár csak a Torrentet kell belőnöm a mikrotiken és azt hiszem egyenlőre minden oké.
Amit furcsán néztem hogy a LOG az nagyon pörög de gondolom ez normális.Mindenkinek köszönöm a segítséget.
Új hozzászólás Aktív témák
- Változik az internet, pénzt csinálhatnak a weboldalak az AI miatt
- PlayStation 5
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Windows 10
- Kerékpárosok, bringások ide!
- DUNE médialejátszók topicja
- Milyen okostelefont vegyek?
- Könyvajánló
- EAFC 25
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- További aktív témák...
- LAMZU Maya X 8K - Fekete + Artisan MIZUGUMO FUTAE P8 Gari: Mysoft.hu 2027.03.08 -ig - Ár alatt!
- MAGYAR Larousse Enciklopédia 1-2-3 egyben 2999 ft
- Napirajz könyv
- Erdély története I-II-III egyben 3990 ft
- Samsung Galaxy s23 256GB (Snapdragon Gen 2-es SOC) Cream színű gyári garanciás + carbon szálas tok.
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- 30+ típus!!! Lenovo Thinkpad X1 Carbon, Thinkbook, 2-in-1 Workstation, Yoga, 5-14.gen. Ultra 7!!!
- Olcsó Laptop! Dell Latitude 7280. I5 7300U / 8GB DDR4 / 256GB SSD
- Eredeti Lenovo 300W töltők - ADL300SDC3A
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest