- Házimozi haladó szinten
- Házimozi belépő szinten
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- Projektor topic
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- Milyen videókártyát?
- DUNE médialejátszók topicja
- Gyorsan cáfolta az Xbox hardverek lelövéséről szóló pletykákat a Microsoft
- Milyen SSD-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Igen, olvastam. Hétfőn rendeltem meg tőlük (ramiris) a routert este, kedden vidéken voltam, ma pont mentem volna érte, de már égett a raktár.
Péntek délután jönnek a cuccért, addig fel kell még programozni a minimumot, hogy elérjem távolról, ráadásnak a keleti határhoz megy, nem szívesen mennék jövő héten nyíristenháta mögé, mert ez nincs meg.
Drukkolok nekik, mert kényelmes elérhető távolságba vannak tőlem, kb 10 perc motorral..
Ha már akkor kérdezek, egy optikai net van, amihez most vittek ki nekik egy Sagemcom F@st 3686 V2 routermodemet.
Néztem a menüjét, de elsőre nem találtam meg, hogy kell kikapcsolni a router funkcióit? Vagy csak az ügyfélszolgálat tudja??
Nem szeretnék dupla nat-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Házimozi haladó szinten
- Jövedelem
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 4xxx "Haswell" és "Haswell Refresh / Devil's Canyon" (LGA1150)
- VGA kibeszélő offtopik
- További aktív témák...
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
- GYÖNYÖRŰ iPhone 15 Pro Max 256GB Black Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3067
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3610
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával! Upd. 10.06
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest