Hirdetés
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Igen, olvastam. Hétfőn rendeltem meg tőlük (ramiris) a routert este, kedden vidéken voltam, ma pont mentem volna érte, de már égett a raktár.
Péntek délután jönnek a cuccért, addig fel kell még programozni a minimumot, hogy elérjem távolról, ráadásnak a keleti határhoz megy, nem szívesen mennék jövő héten nyíristenháta mögé, mert ez nincs meg. 
Drukkolok nekik, mert kényelmes elérhető távolságba vannak tőlem, kb 10 perc motorral..
Ha már akkor kérdezek, egy optikai net van, amihez most vittek ki nekik egy Sagemcom F@st 3686 V2 routermodemet.
Néztem a menüjét, de elsőre nem találtam meg, hogy kell kikapcsolni a router funkcióit? Vagy csak az ügyfélszolgálat tudja??
Nem szeretnék dupla nat-ot.
Új hozzászólás Aktív témák
- Ultimate előfizetés akár 4166 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
- Xiaomi 15 256GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- HIBÁTLAN iPhone 14 Plus 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3659, 100% Akksi
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Péntek délután jönnek a cuccért, addig fel kell még programozni a minimumot, hogy elérjem távolról, ráadásnak a keleti határhoz megy, nem szívesen mennék jövő héten nyíristenháta mögé, mert ez nincs meg.
ekkold