Hirdetés
- iPad topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- Androidos tablet topic
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Házimozi haladó szinten
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
brickm
őstag
válasz
SimLockS
üzenetére
Igen, így már meg tudtam nézni.
Igazából nem találtam benne eddig semmi olyat amivel megtudnám fejteni a dolgot.
Mert pl ha megpingelem az indexet, annak látom az IP-jét. mondjuk 80.10.10.100.
Beírom a src addressnek ugye a 192.168.0.2-t, ami a wifi gateway IP-je, erre csatlakozok telefonnal.
Beírom dst address-nek a 80.10.10.100-as IP-t hogy lássam az ide kimenő dolgokat, de nincs semmi.
Kirpróbáltam google IP-vel, itcafe-val, semmi.bambano
Erre én is gondoltam, le is teszteltem. Olyan oldalt megnyitva ahol facebook lap van embeddelve simán bejön, csak a facebook tartalmat dobja el a router.
Tehát magának a szoftvernek el kellene indulni akkor is(szerintem) ha tiltva vannak a facebook kontentek.
Plusz pl a gmail kliensben nincs fb login ha jól emlékszem.
Sem pl a Tapped out nevű játékban, ami szintén nem nyiladik így meg.Kipróbáltam közbe most gépről emulátorral. Ugyan az a helyzet, ha csak a facebook.com-ot írom be layer7be, akkor is.
Gondolatom szerint a szoftver induláskor kommuikál valamit a facebook felé, és dns szervere keresztül, nem IP címre, ezért nem indul el, ha tiltva van a facebook.com.Ugyan ilyet a police-hu val tapasztaltam évekkel ezelőtt, ha perblock-kal tiltottam a visszakommunikációt a gépről, nem nyílt meg az oldaluk.
Az is elgondolkodtatott, ez is...Ugyanis pl a tapped out semmiféle fb-os utalást nem tesz menetközben, mégis oda küld valamit. Nemrég volt a fb-os per, amiben ugye kötelezték őket rá, hogy nem gyüjthetnek adatokat a nem regisztrált tagokról...stb. hmm
Új hozzászólás Aktív témák
- Motorola Edge 70 - többért kevesebbet
- sh4d0w: Kalózkodás. Kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen SSD-t vegyek?
- Építő/felújító topik
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Huawei MediaPad M5 - nagyot szól
- Google Pixel topik
- Arc Raiders
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- További aktív témák...
- Precision 5560 15.6" FHD+ IPS i7-11850H T1200 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- Apple Airpods pro 3 bontatlan 1 év Apple jótállás
- ASUS Zenbook UX425EA
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3889, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG STRIX RTX 3080 10GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad A16 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
ekkold