-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marcelldzso
tag
válasz
lionhearted #14959 üzenetére
Köszönöm szépen, kezdem jobban érteni a dolgot.
Akkor az én esetemben nem éri meg keverni a dolgot.
A helyszínen nincs nagy átfedés, csak egy darab mikroszektor a falura, ennek a másik oldalán vagyok én ami felé nem néz telenor antenna.
Így érem el ezeket az értékeket:
access-technology: Evolved 3G (LTE)
session-uptime: 6d6h34m28s
primary-band: B20@20Mhz earfcn: 6350 phy-cellid: 385
rssi: -52dBm
rsrp: -81dBm
rsrq: -10.5dB
sinr: 0dB
cqi: 9Másik antennát választva ami jóval messzebb van tőlem van hogy hasonló adatokkal de 12-es sinr értékkel tudok kapcsolódni stabilan.
Viszont a valós sávszélesség tizede 0.3mbps-ben mérhető. Pedig a távolság "csak" 4km.
Ubiquity linktervezővel megnézve sajnos van közötte egy kissebb domb.
Ha ez a gond lehet rendelek hozzá egy QMP-LHG mountot, kicsit az ég felé állítani, hátha javít a helyzeten.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- RAM topik
- LEGO klub
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Párizsi ősz, új Huawei órák
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Anime filmek és sorozatok
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi 9AT 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! Dell Latitude E5470 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS Z390 i7 9700 32GB DDR4 240GB SSD 1TB HDD RTX 2070 Super 8GB NZXT H510 ADATA 600W
- Asus Zenbook 15 OLED UM3504 - 15.6" 2.8K 120Hz - Ryzen 5 7535U - 16GB - 512GB - 2+ év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest