Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Meghalt a Windows 10, éljen a Windows 10!
- Gaming notebook topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Melyik tápegységet vegyem?
- Sajátos kábelmenedzsmenttel jöttek a belépőszintre a Lian Li tápjai
- AMD Catalyst™ driverek topikja
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kroni1
veterán
válasz
grabber #11962 üzenetére
Igen én is azt vettem észre, olvastam itt is és máshol is, hogy mikrotiknél kicsit lassabban reagálnak, de tudom azt is mi az erőssége ennek a márkának.
Igazából nem hajt a tatár, nem is mondom hogy égető számomra az ax szabvány, leginkább a kertben is elérhető wifi miatt fejlesztenék, de úgy vagyok vele, hogy ha már veszek vmit akkor inkább egy ax-es rendszerben gondolkodom. csak hangosan gondolkodtam, háhta kapok itt iránymutatást..
Ha jól tudom Mesh-be kötni az ac2-t csakis mikrotik eszközökkel, pl. egy cap ac-vel tudnám, tehát (ha meg is maradok ac vonalon) más gyártó AP-jával nem müködne együtt igaz?
Új hozzászólás Aktív témák
- Bittorrent topik
- ASUS routerek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Házimozi belépő szinten
- Robogó, kismotor
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Semmibe veszi a KRESZ-t a Tesla Mad Max módja
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes félkonfig / félgép felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3437, 100% Akkumulátor
- DEEPCOOL Függőleges GPU adapter
- Microsoft Surface Laptop 3 13.5" i5-1035G7 8GB 256GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest