- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Apple MacBook
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Gaming notebook topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Kompakt vízhűtés
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen TV-t vegyek?
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laca0
addikt
válasz
user12 #11596 üzenetére
Köszi!
Megcsináltam a downgrade-et mindkét eszközön, de nem segített. Kipróbáltam azt is, hogy a cAp2nd a manager, de nem lett jobb.
Az a legnagyobb baj, hogy ha csak az adott eszközön van a manager és a cap is, akkor sem működik normálisan.
Most mindkét eszközön külön-külön wifit állítottam be, capsman kihagyásával. Így nincs velük gond. De hát 1 összefüggő hálózat lenne a cél.
Nem tudom, hogy mit rontok el folyamatosan... raktam már össze rendszert 10 eszközzel is és működött, nem szívtam napokig vele...
Már annyi variációt kipróbáltam 2 nap alatt, hogy teljesen összezavarodtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Autós topik
- PlayStation 5
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Lexus, Toyota topik
- Nézzük élőben: Gamescom 2025: Opening Night Live!
- További aktív témák...
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 - 4 év garancia
- Beszámítás! Samsung Galaxy Tab S6 Lite 2020 64GB 4G tablet garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX One S 512GB lemezes konzol + 6db játék garanciával hibátlan működéssel
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3026, 91% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest