Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    válasz V.Stryker #9643 üzenetére

    De ugye nem akarod azt mondani, hogy ez a mailer-daemon trükk ez számodra ismeretlen?

    Ha mégis, akkor teszteld le ! A szolgáltatód smtp szervere (főleg ha nem kér semmilyen authentikációt) alkalmas ilyenre. Fogsz egy levelező klienst és beállítod a főnököd email címét, pop3 v. imap jelszót NEM kell megadni, ugye az sem érdekes, hogy a név stimmeljen, mert a LÉNYEG, hogy az e-mail az legyen ahova a spam-t el akarod juttatni. Smtp szerver a szolgáltatódé, a lényeg, hogy olyan nem jó, mint a googlié, ami LECSERÉLI v. legalábbis bele írja a küldéskor használt hitelesítési email címet, mert akkor visszanyomozható könnyedén.

    Megírod a levelet, majd elküldöd egy valótlan e-mail címre. Talán még az sem fontos, hogy a @ utáni rész valós legyen, de az jobb. A levél kézbesíthetetlen ezért vissza megy, mégpedig a mailer-daemon küldi a feladó címére, ami jelen esetben a főnököd e-mail címe lesz.

    Én felhívnám a figyelmed arra, hogy a mikrotik routerek felprogramozásához lényegesen több hálózati ismeret szükséges, mint egyéb egyszerű soho routerekhez. A router ára (még a legdrágább mikrotiké is) eltörpülhet a megfelelő tudású ember munkadíjához. Ha újdonságként hat pl ez a kopogtatás, akkor nem biztos, hogy ez neked menni fog, pláne azonnal.

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák