Hirdetés
- A klasszikus átnevezős trükkhöz nyúl az AMD a mobil Ryzeneknél
- Pánikban a világ a Radeon RX 5000 és 6000 sorozat támogatása miatt
- Az AI miatt biztonságosabb az Android, mint az iPhone
- Hirtelen rájött az AMD, hogy mégsem szűnt meg egy funkció az egyes Radeonokon
- Aggódhatnak a amerikaiak: a Huawei újabb lépést tett a modern AI gyorsítók felé
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- iPad topik
- Milyen TV-t vegyek?
- Hogy mi van? A TikTok lett az Xbox ellenfele?
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen alaplapot vegyek?
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- 
			  PROHARDVER! Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye. 
Új hozzászólás Aktív témák
- 

adika4444 addikt Hali! Új vagyok a MikroTik világában, igazából bele akarok kóstolni, milyen. Van jelenleg egy ASUS Ac66U B1-em, ebből egy AC-s AP-t csinálnék az emeletre, adott tehát egy DIGI gigás net, PPPoE csatlakozásra, amire kéne valami. Először az ASUS Ac65P eszközt néztem akciósan, de az akció véget ért, én meg valami normális gépet vennék. Milyen MikroTik ajánlott kezdésnek ami bírja a gigás DIGI netet ha masszívan ki is van használva? Wi-Fi nem nagyon érdekel, nyilván azonos áron a lehető legjobb, de ha úgy van veszek inkább egy AP-t, ez tényleg csak útválasztó legyen. Tudom, hogy ez nem olyan click-to-run kategória mint a TP meg az ASUS, de jó lenne beletanulni, meg jó lenne teljesen kézben tartani a saját hálózatomat. Köszi! 
Új hozzászólás Aktív témák
- PROHARDVER! feedback: bugok, problémák, ötletek
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Windows 11
- OTP Bank topic
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- OLED monitor topic
- Google Pixel topik
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Miért nem tűnik el soha a kalózkodás?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Digital edition konzol.
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3195, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
- MSI CreatorPro Z16P RTX A5500 TOUCH! (vapor chamberrel)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő

ekkold
 ekkold