- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Véget vetne a hibrid magdizájnnak az Intel?
- Fujifilm X
- Milyen monitort vegyek?
- Bluetooth hangszórók
- Apple MacBook
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
J97
tag
Igaz, lényeges, hogy kívülről lev. klienssel és webes felületről is elérhető legyen a levelezőszerver.
Tehát jelenleg a forgalomirányító táblában három útvonal van bejegyezve. 2 ISP és egy LAN. Kívülről elvileg mindkét oldalt meg tudom szólítani és tovább tudja dobni a csomagot az ő egy szem connected belső hálózatába a megfelelő portokon. Amin bejött a kérés arra megy a válasz is vissza ez tiszta sor. Kifele az ISP1 útvonal fele küldené a csomagokat (alap esetben, e mellé jön majd a második domain kezelése is az ISP2 vonalon) erre kellene a routing szabály de jelenleg ha bekapcsolom mindkét ISP kapcsolatot egyik irányból sem elérhető a szerver. NAT szabályok mindkét irányban fel vannak véve.
Láttam példákat 2 ISP -s failover és load balancing megoldásokra azokkal, amiket írtál de nekem nem pont azokra van szükségem bár időráfordítással biztosan ki tudnám bogarászni belőle, ami nekem kell. Ezek a szabályok egy már meglévő VPN mangle szabályból lettek átalakítva az lehet, hogy befejezetlen, ehhez kellett volna egy kis segítség.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hardcore café
- Goddess of Victory: Nikke
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gyúrósok ide!
- E-roller topik
- Motoros topic
- ROG Strix G16 notebook: tökéletes harmónia
- Az új Battlefield bemutatkozása közelebb lehet mint hinnénk
- HDD probléma (nem adatmentés)
- További aktív témák...
- OHH! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD EU/HUN
- Intel Xeon Gold 6146 / 12 mag / 24 szál / 24.75M Cache, 3.20 GHz / 4.20GHz Turbó / Beszámítás OK!
- Apple Macbook Air 2017 olcsón
- Vegyes SAS 400gb ssd-k, hibátlan szektorokkal. 1db új 960gb
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Samsung Galaxy A54 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! LG UltraGear 27GL850-B 144Hz QHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest