- Villámgyorsan töltődhet be minden a PNY új SSD-jével
- A Kensington új terméke mindent megtesz, hogy kímélje csuklódat
- Ipari mennyiségű szuperszámítógéppel dagasztaná az AI lufit az USA
- Utolérjük a processzorokat? Az ASUS új monitora ma a leggyorsabb a piacon
- Sorban áll az iPad és a MacBook az OLED panelekért
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- OLED TV topic
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- RAM topik
- Mini-ITX
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Bemutatkozott a HHKB legújabb, Topre kapcsolókkal szerelt billentyűzete
- Notebook / laptop alkatrészek cseréje (processzor, RAM, HDD)
- Nagyon nem szokványos módon ment tönkre egy ASML gép Kínában…
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyula888
tag
válasz
hoffman_
üzenetére
Működni működik, de nem éppen komfortos. Ne használj telefont, ha ilyen permission félelmeid vannak, pláne ne Apple-t
Igen, viszont szerintem ha a wireguard a routeren fut, sokkal egyszerűbb a helyzet. Gyakorlatilag magadnak nehezíted és bonyolítod ezekkel a dolgokat, ami nem baj, hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, csak ezeknek gyakran fejfájás a vége értelmetlenül
Bevallom, nekem meg sem fordult a fejemben ilyen, hogy majd te telefonon böngészőből szeretnéd a kamerákat nézegetni. Régebben(de lehet még most is) Linuxon az UniFi Firefox-on sem működött például, egyszerűen nem ment a stream.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- HIBÁTLAN iPhone 13 256GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3428
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 7000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

Igen, viszont szerintem ha a wireguard a routeren fut, sokkal egyszerűbb a helyzet. Gyakorlatilag magadnak nehezíted és bonyolítod ezekkel a dolgokat, ami nem baj, hiszen azért vagyunk itt, hogy segítsünk egymásnak, csak ezeknek gyakran fejfájás a vége értelmetlenül
Bevallom, nekem meg sem fordult a fejemben ilyen, hogy majd te telefonon böngészőből szeretnéd a kamerákat nézegetni. Régebben(de lehet még most is) Linuxon az UniFi Firefox-on sem működött például, egyszerűen nem ment a stream.
ekkold