Hirdetés
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Irodát kért, de gyárat kapott Elon Musk a Samsungtól
- Nyílt forráskódú lett a legegyszerűbben használható AI tartalomgeneráló
- Hazavághatja a MicroSD memóriakártyák piacát a Biwin-féle Mini SSD
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Mesébe illő csodakábelt tervezett a GeForce-ok leégése ellen a Segotep?
- Apple MacBook
- OLED TV topic
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- MILC felhasználók szakmai topikja
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung LCD és LED TV-k
- Tudjuk, de nem tesszük: a magyarok többsége nem törődik adatai védelmével
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
bacus
őstag
Ez már régi téma, nem akarom újra kezdeni. Sajnos nem lehet húzni még egy halvány vonalat sem, mikor van az a szint, hogy .. (erre talán egy kezdő topik a megoldás.)
Nekem azért érdekes, hogy egy mikrotik router feltételez némi ismeretet, legalább tudni, mi hogy miért működik, de amikor megadják a megoldást, sőt maga linkel be valaki egy dolgot a netről (ami jó), csak épp még a winbox menüpontjait sem tudja mire kattintson, az mégiscsak szint alatt van..
A szint alatti kérdésekkel problémákkal sincs baj, csak annyi, hogy állandóan ismétlődnek, ugyanazokat a kérdéseket teszik fel újra és újra.
A másik, ha megkapták a választ, sikerült a dolog, akkor nem tanulnak tovább, hogy egyszer majd ők is tudjanak válaszolni, hanem eltűnnek a következő számukra megoldhatatlan problémáig. Erre mégis csak kellene valami fizetős szolgáltatási alap
, amit aztán a végén eliszunk, vagy mit tudom én. (Mittudomain -- ez tetszik
)
Új hozzászólás Aktív témák
- Bivaly Lenovo T14 gen5 (Core Ultra 7 32Gb DDR5 1 Tb SSD) laptopom eladó 30 hónap gyártói garanciával
- Eladó MEE audio T1 CMA Bluetooth fejhallgató rendszer, gyakorlatilag új!
- Acer Predator Helios 300 gamer notebook/QHD,165Hz/i9 11900H/RTX 3060/32GB/ beszámítás van
- Samsung Galaxy S25 Ultra 5G 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Pro Gamer Pc RTX 5070 TI / RYZEN 7 7800X3D / 32GB RAM / 1TB SSD
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo Thinkpad X13 Gen2 WUXGA IPS Ryzen5 Pro 5650U 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega7 W11 Pro Garancia
- BESZÁMÍTÁS! 8TB Western Digital Red Plus SATA HDD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Eredeti Microsoft Windows 10 / 11 Pro OEM licenc Akciós áron! 64/32 bit Azonnali kézbesítéssel
- Keresünk iPhone 12/ 12 Mini/ 12 Pro/12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
, amit aztán a végén eliszunk, vagy mit tudom én. (Mittudomain -- ez tetszik
)
ekkold