Hirdetés
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- Nagyon bízik az Instinct MI450-ben az AMD alelnöke
- Apple MacBook
- Sokat megélt veterán CPU-t hoz vissza a piacra az Intel
- 5.1, 7.1 és gamer fejhallgatók
- Hisense LCD és LED TV-k
-
PROHARDVER!
Mikrotik routerekkel foglalkozó téma. Mikrotik router típusok, hardverek, router beállítások, programozás (scriptek írása), frissítés, és minden Mikrotik routerrel kapcsolatos beszélgetés helye.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alteran-IT
őstag
válasz
Zwodkassy #14916 üzenetére
Hát nem tudom, én kevesebb lépésben leírom, hogy Winbox-ban melyik menüponton és almenüponton belül és ott melyik fülön belül kell mit beállítani, mint amíg beírod a kódot, főleg hogy ugye míg Winbox-ban látod is rögtön a DHCP szerepköröket, azok hálózatait stb... addig ugye konzolba ezt pluszba be kell pötyögni, példát kell erre is írni stb....
A profizmus nem a konzolnál kezdődik, tudom sok helyen sokan leragadtak annál, ahogy az ország is kb. a múltszázadban, de azért na ....Tudom, van amit én is konzolból csinálok, mert tudom úgy is, meg néha muszáj (néhány linux szerver kezelése nem is megy máshogy normálisan, na de ne menjünk bele annyira, mert ebbe is meglenne a véleményem és a Linux atyját is elküldeném oda ahova való, de az nem Mikrotik téma), de amit nem muszáj és leírni is egyszerűbb máshogy, azt nem kell túlbonyolítani, de ha még az illető konzolba is akarta volna, code meg egyéb nem kell hozzá, olyan egyszerűen megadható, ahogy te le is írtad, na de kinek a pap, kinek a papné, én nem szeretem túlbonyolítani a dolgokat, mert akkor több a hibalehetőség, egyedül csak akkor bonyolítok valamit túl, ha úgy jobban, precízebben kevesebb hibával megoldható, de ebben az esetben ez nem éppen így van.
Új hozzászólás Aktív témák
- ASUS routerek
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Synology NAS
- Óra topik
- A firmware okozhatja a Windows 11 augusztusi frissítésével kapcsolatos SSD-hibát
- Erős törpe: ASUS NUC 15 Pro+
- Asztrofotózás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Merész dizájn és új teleobjektív az iPhone 17 Pro mobilokban
- További aktív témák...
- Négymagos Dell Latitude 3190 2-in-1 érintőképernyő laptop 360 fokban forgatható
- OPCIONÁLIS: 2 részletben is elviheted Razer Naga V2 Pro Gamer egér (RZ01-0440100)
- Lenovo ThinkPad T520 Intel Core i5-2540M 8GB DDR3 120GB Samsung SSD laptop
- Asus TUF Gaming M3 GEN II gamer egér
- NZXT Kraken Elite 360 RGB White + Lian Li UNI Fan SL Infinity ARGB 3-pack - Alza garancia
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD 1TB HDD RX 6600 8GB Zalman S2 TG EVGA 600W
- Xiaomi Mi 11T Pro 5G // 256GB // Számla + Garancia //
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3399, 94% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone XS 64GB Gold -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3030, 100% Akkumulátor
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest