Hirdetés
Legfrissebb anyagok
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Goose-T
veterán
Köszi az infókat.

-
Goose-T
veterán
Valószínüleg a telefonos kisasszonyok minden részletre kitérô technikai leírást tudnak adni nekem... ja... ha meg kérdezek, a lehetô legnagyabb szakértelemmel válaszolnak. Tudod mit? Vedd úgy, hogy felhívtam és nem tudtam meg semmit. Egész egyszerüen érdemi információkra van szükségem, sok helyen van már ilyen.
-
Goose-T
veterán
Hali!
Szeretnék ilyen szolgáltatásra elôfizetni, elvileg van is itt Zalaegerszegen, de a cég (Zalaszám, http://www.zalaszom.hu) honlapján abszolút semmi információ nincs errôl, mintha nem is lenne ilyen. Az újságban viszont hirdetik, de ott nem térnek ki semmilyen részletre.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3527, 94% Akkumulátor
- 2025.10.29 - Frissített lista - Lenovo LOQ / LEGION Pro 7 (RTX 5070Ti / 5080 / 4080 / 4090)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3319
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer PC /Ryzen 7 9800X3D, RTX 4070Ti Super, 32GB RAM, 1TB SSD/ akciós áron eladó! BeszámítOK!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest