Hirdetés
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- Házimozi belépő szinten
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- OLED TV topic
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- A héten érkezik az Xbox alkalmazás az LG okostévékre
- Intel Arc Alchemist A310/A350/A380/A580/A750/A770... és mobil verzióik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ja no
aktív tag
A mikroport alatt én a rádióadós történet értem. Egyébként azok meg (mármint maga a miki) általában nem dinamikus mikik, hanem kondi vagy elektrét. A két utóbbinak kell adni tápfeszt is, mert különben nem műxik. És valszeg ez megy/menne a gyürü érintkezőre. Lehet, hogy ezért nem szuperál?
-
Üdv
Mert a mikroport azt külső bemenetre kell kötni, nem a mikrofonra. Ugyanis (hú ez most,hogy mondjam el, sajna annyira nem volt még szükségem rá, részletesen utánna nézzek.) annak aki menetén hasonló jel van mint pl a cd lejátszókén amit csak erősítőre kell kötni. Bocs ezt most jól megmondtam, de a lényeg az, hogy ha a mikrofon helyére kötöd akkor nem fog menni, ha van külső jelforráshoz bemeneted akkor arra kösd rá.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vége: a kínai platformok nem adják vissza a pénzt visszaküldött áru nélkül
- Politika
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Parfüm topik
- Robogó, kismotor
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Kerékpársportok
- NVIDIA GeForce RTX 5060 Ti (GB206)
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Számítógép játékra! R5 3600 / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 500GB SSD + 1TB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- HATALMAS AKCIÓK / MICROSOFT WINDOWS 10,11 / OFFICE 16,19,21,24 / VÍRUS,VPN VÉDELEM / SZÁMLA / 0-24
- BESZÁMÍTÁS! Intel Arc B580 12GB Limited Edition videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Xiaomi Redmi 9 64GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest