Hirdetés
- Milyen TV-t vegyek?
- ZIDOO médialejátszók
- Milyen videókártyát?
- Szinte visszhangzik a beltere a SilverStone fekvő házának
- Videós, mozgóképes topik
- Calibre, az elektronikus könyvtár
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Példátlan a 2 nm-es TSMC node iránti kereslet
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Akciókamerák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hegi1989
friss újonc
Hello!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy a hifitoronyról hogyan tudnám használni a mikrofont? De közben rá van dugva a telefona zene végett -
ribaaki
csendes tag
sziasztok van egy laptopom és egy lemezlejátszóm hogyan lehet elérni hogy szóljon a lemezlejátszó ha rácsatolom a laptopr??? persze ha lehet ilyet de úgy tudom lehet
-
nagymisike12
csendes tag
Meg van a megoldás, én is küszködtem ezzel a problémával. Szóval az a lényeg h (ha xp-d van) akkor Hangerőszabályzó megnyitása, tulajdonságok, és ott alul kikeresed a Mikorofont vagy azt a bemenetet ahol a mikrofon csatlakozik a gépbe (nekem "Rear Pink In"), így látható lesz a Rear Pink In, és látod majd azt is hogy el van némítva, az a baj és ezt kell visszapipálni (hogy ne legyen kipipálva), és már kész is van.
Képekben:[link]
[link]
[link] -
bejjanna
csendes tag
nekem oan kérdésem lenne:
van egy HP laptopon és szeretnék rá egy mikrofont
h azt belekell épiteni v felkell telepiteni
v szimplán veszek egy mikrofonos fejhalgatot az ugy elég???? -
frewa
senior tag
figyuz kat a a hangszoro ikonra a tálcán az ora melett jobb egér gomb hangerö zabályzo megnyitása és ott a beállitások tulajdonságok felvételhez katt és legyen ki pipálva a mikrofon majd ok és ne legyen az elnémitás kipipálva a mikrofonnál majd emeld fel a hangeröt kb három negyedig utána csak már a mirofonod bedugod a megfelelö csatlakozoba a hangszorokat is és már beszélhetsz is
-
Mike T.
tag
Közben arra gondoltam, hogy valami olyan program kellene, ami csak erösítő szerüen működik. Nem hiszem, hogy senki nem tud ilyet. Segítsetek, mert sz@rba leszek a barátnőm elött...
-
Mike T.
tag
Szóval még mindig nem megy!
Itt ülök, elöttem a 2.1 hangfal, és nem tudom semmivel sem ''real time'' visszaadni a hangomat a hangfalra. Felvenni és lejátszani nagyon sok programmal tudom, de azonnali visszaadást nem találtam.
Valaki ismer speciálisan ilyen progit? Vagy olyat, ami tudja ezt?
Köszi! -
hezso
aktív tag
A mixerben a lejatszasnal a mikrofon hangerejet fel kell tolnod, es ki kell szedned az elnemitast. Ennyi...
-
Mike T.
tag
A hangrögzítő nem a legjobb erre a célra, mert elég rövid ideig megy. Újraindítgatni nem lesz lehetőség. Valami olyan kéne, ami folyamatosan megy, addíg, amíg ki nem kapcsolom.
Az az igazság, hogy most egy mikrofonos fülessel tesztelem, és nem hallom vissza a hangom. Bár ez lehet, hogy majd a hangfallal nem így lesz... -
WillChi
őstag
Elméletileg pedig szólnia kellene ebben a felállásban, úgy ahogy a CD-k hangja is kijut a gépből, csak ott a CD-In -en megy be, nem a Line In-en (v. Mic In-en). Ha jól belegondolsz egy Play-gombos CD-hez sem kellett soha semmiféle progi, hogy megszólaljon a kimeneten.
[Szerkesztve] -
Mike T.
tag
Hello!
Szeretnék egy notebookon keresztül kihangosítani beszédet.
Amim van:
- notebook
- mikrofonos fejhalgató
- 2.1 hangfal
Hogyan tudom ezt megoldani? Milyen programmal lehet?
Egy kiállításra kellene, nem igazán a hang erősítése a lényeg, hanem az, hogy több helyen is lehessen hallani akkor is, ha ''tömeg'' áll körülöttem, és egyébként nem hallanának.
Köszi a tippeket előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Újszerű Garanciás Macbook Air M1-es (8GB/256GB) 2026.09-ig Garis)
- ÚJ BONTATLAN Apple MacBook Air 15" M2 8GB RAM 256GB Magyar billentyű garancia 1 év Deak t
- Bontatlan ÚJ IPAD PRO M1 M2 M4 11 12,9 Wi-Fi és 5g cellular 128--512GB DEÁK TÉRNÉL Azonnal Átvehető.
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Pioneer SC LX 502 7.2 4K Atmos házimozi erősítő
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X270 - i7-7G I 16GB I 512GB SSD I 12,5" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- SAMSUNG DDR4 REG ECC 32GB 2666MHz RDIMM szerver RAM modulok, nettó 15740Ft+ÁFA, 1 év gar., több db
- iKing.Hu - Honor Magic 7 Pro - Black - Használt, karcmentes
- AKCIÓ! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- Azonnali készpénzes GAMER / üzleti notebook felvásárlás személyesen / csomagküldéssel korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest