- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nyárbúcsúztató hardvermix
- Androidos tablet topic
- VR topik (Oculus Rift, stb.)
- Már az 1,4 nm-es eljárására koncentrál a TSMC
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Milyen HASZNÁLT notebookot vegyek?
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- Mindent kiváltana az UB-Mesh protokollal a Huawei
Aktív témák
-
Atlantis
veterán
Akkor ezt meg is beszéltétek.
Zárom.
-
Rover623
félisten
Mikrofon kéne?
Nem inkább egy kis körültekintés?
Igaz hogy régi, meg nem túl forgalmas, de pont témába vág...tessék használni! -
tread
csendes tag
Hi all,
Jelenlegi felállás szerint egy asztali mikrofont használok hangfalakkal, mivel olyan mikrofonos fej/fülhallgatót még nem találtam, amitől ne fájdult volna meg a fejem fél óra alatt. Azonban nem igazán tudom elég közel tenni a mikrofont, így sokszor emelt hangon kell beszélnem, hogy a többiek halljanak (mikrofon maxon, boost bekapcsolva windowsban).
Arra jutottam, hogy kéne szerezni egy fejre/fülre tehető mikrofont, kb, mint ami amúgy is szokott lenni a mikrofon+fejhallgató párosoknál vagy esetleg a mobilosoknál látható bluetooth headseteknél, csak nekem nem kéne rá a hangszóró.A probléma az, hogy a Sennheiser Hs/Hsp sorozatán kívül eddig nem találtam értelmeset, ez meg 100k+ HUF
Ha valaki esetleg tudna ilyet, az ne tartsa vissza. Egyébként főleg játékokhoz/ventrilozáshoz kéne.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Manfrotto Manhattan Mover-50 fotós hátizsák
- Peak Design - Everyday hátizsák 15L Zip v2 - éjkék
- National Geographic - Manfrotto fotós hátizsák
- Acer Nitro 5 - AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - Ryzen 7 5800H - 24GB - 1,5TB SSD - RTX 3060 6GB - Win11
- BOMBA ÁR Új Dell Inspiron 16" Gamer Tervező Vágó Laptop -50% Ultra 7 155H 16/1TB RTX 4060 8GB 2,5K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS H87I-PLUS H87 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG G16 (2025) G615LR 16 - Ultra 9 275HX 32GB DDR5 1TB SSD RTX 5070Ti 12GB WIN11
- HP 15-dw0101nl - i5 8275U - 15,6" FHD - 8 GB DDR4 RAM - 512 GB NVMe SSD - billentyűzet hibás
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24B1XHS 60Hz FHD IPS 7ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 180GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest