Hirdetés
Aktív témák
-
tread
csendes tag
Hi all,
Jelenlegi felállás szerint egy asztali mikrofont használok hangfalakkal, mivel olyan mikrofonos fej/fülhallgatót még nem találtam, amitől ne fájdult volna meg a fejem fél óra alatt. Azonban nem igazán tudom elég közel tenni a mikrofont, így sokszor emelt hangon kell beszélnem, hogy a többiek halljanak (mikrofon maxon, boost bekapcsolva windowsban).
Arra jutottam, hogy kéne szerezni egy fejre/fülre tehető mikrofont, kb, mint ami amúgy is szokott lenni a mikrofon+fejhallgató párosoknál vagy esetleg a mobilosoknál látható bluetooth headseteknél, csak nekem nem kéne rá a hangszóró.A probléma az, hogy a Sennheiser Hs/Hsp sorozatán kívül eddig nem találtam értelmeset, ez meg 100k+ HUF
Ha valaki esetleg tudna ilyet, az ne tartsa vissza. Egyébként főleg játékokhoz/ventrilozáshoz kéne.
Előre is köszi.
Aktív témák
- Milyen monitort vegyek?
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek?
- Jogász topic
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- RAM topik
- REpont és hulladékgazdálkodás
- További aktív témák...
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T470 - i5-G6 I 8GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3278, 100% Akkumulátor
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia - HUN
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest