Új hozzászólás Aktív témák
-
nem_tom
őstag
válasz
#75128832 #129 üzenetére
Ez a 3200Ft-os mikrofon bőven tökéletes skype-olásra de még sok minden másra is. Ebben a kontextusban felesleges ennél egy forinttal is többet költeni rá, sőt... még akár egy jóval olcsóbb miki is megfelelő lehet erre a célra ha annyira nem fontos a jó hangminőség.
Tapasztalat híján viszont nem tudom megmondani, hogy legfeljebb milyen távolságból képes elfogadható hangot rögzíteni vele.
-
nem_tom
őstag
válasz
szabonagyur #126 üzenetére
Nincs mit!
A beszerzésben már sajnos nem tudok segíteni. Emlékszem én anno az egyik Tesco-ból vettem ilyet.
-
nem_tom
őstag
válasz
szabonagyur #124 üzenetére
-
nem_tom
őstag
válasz
szabonagyur #122 üzenetére
Haló!
Ilyenem volt annó, a hang az árából adódóan nem a legszebb/legjobb, de a célnak megfelel ha tényleg a legolcsóbb kell.
-
nem_tom
őstag
Egy kis kiegészítés. Ha zajos környezetben akarsz felvételt csinálni egy dinamikus mikrofonnal (például ha eléggé zajos a PC-d) akkor olyan állványra lesz szükséged amivel a lehető legközelebb tudod emelni a szádhoz. Akkor kevesebb jelerősséggel is feltudod venni a hangodat és nem kell túl sok zajt kiszűrnie. Ha túl sok zajt kell kiszűrni az rontani fog a minőségen.
-
nem_tom
őstag
válasz
Szakos90 #117 üzenetére
Szerintem a Te esetedben egy kardioid karakterisztikás dinamikus mikrofonra volna szükséged egy asztali állvánnyal. Persze ahhoz erősítő is kell, bár az manapság már mindenkinek van. Én is olyat vettem, csak az erősítőm kevés hozzá ezért eladósorba is került. Viszont én csak gameplay videózok egyelőre, szóval egy headset-el is beértem.
Na de egy 20-as keretből már egész faszákat lehet venni. Viszont egy jobb asztali mikrofon állvány sem 2 fillér.Reklám helye: Az említett mikrofon egy AKG D44S dinamikus kardioid karakterisztikás mikrofon. 10k-ért adom, ha érdekel plusz a legolcsóbb állvány amit be lehet szerezni mellé egy kn-mictable10 -es + 600Ft.
Na ezek után senki sem fogja nekem elhinni, hogy nem azért írtam a hozzászólásomat, hogy eladjam a cuccaimat.
-
nem_tom
őstag
Halihó! Látom nagyon halott a topic, de hátha.
5000Ft-ig bezárólag létezik olyan mikrofon, amiben nem hallatszik a gépem zúgása, a billentyűzetem és egerem klattyogása meg egyéb idegesítő háttérzajok, hanem CSAK a beszédem? Vagy ezt mikrofonnal nem lehet kiküszöbölni?
Köszi előre is!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Használt TP-Link Deco M4 - AC1200 Router (Mesh-ként is használható)
- Újszerű Samsung 34 -es hajlított monitor - 3440x1440px / HDR10 / 100Hz / USB-C PD 90W (S34A650UXU)
- Használt iPad Pro 10. 5 cellular - 64GB + Apple Smart Keyboard + Apple Smart Cover
- Használt 2022-es MacBook Air 13 - M2-es processzor, 8GB RAM, 256GB SSD
- MacBook Pro 14" M1 MAX - 32GB / 1TB (2021) - Cseh billentyűzet - 224 ciklus / 88% - 1 év garancia
- Konzol felvásárlás!! Playstation 5, Playstation 5 Pro
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Chieftec 700W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged