- Milyen egeret válasszak?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Felfűtené a 2 nm-es versenyt a japán Rapidus
- Azonnali fotós kérdések órája
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- SONY LCD és LED TV-k
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Objektívek topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Subi77
csendes tag
Köszönöm. Valahol sejtettem, hogy ez lesz a válasz...
-
Subi77
csendes tag
Kicsit megkésve, de köszönöm a válaszodat.
Lenne egy fogósabb kérdésem: van olyan mikrofon, ami képes kb. mindent rögzíteni, ami az emberi fül számára hallható? Úgy értem függetlenül attól, hogy közelről vagy épp távolról érkezik hang.
A felettem lévő lakó gyakran dübörög és pont ezt a frekvenciát valahogy ignorálják a mikrofonok, ami egy jogi eljárás esetén nem kecsegtet semmi jóval... Ugyanez van az üvöltözésével: én értek minden szót, de a mikrofon csak a csendet rögzíti. -
Subi77
csendes tag
Van ötletetek valami emberi árú USB-s mikrofonra, ami nem dobozhangot ad vissza? Egy ilyet vettem (Trust GXT215), de az említett dobozhang elég markánsan jelentkezik:
[link]
Néztem, hogy 10.000 Ft-ért már van használható mikrofon és az állvány még 15.000 Ft és máris 25.000 Ft-nál járnék... Ha lenne valami hasonlóan kompakt kivitelű, hajlítható nyakú (hogy beférjen a monitorom alá) az lenne a tökéletes választás.
Minden javaslat érdekel.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- TELJES KÖRŰ IT BESZERZÉS
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest