Új hozzászólás Aktív témák
-
brazso
tag
Köszi a javaslatokat! Először kicseréltettem az említett mikrofont egy ugyanolyanra, de semmivel sem volt jobb. Utána beszereztem inkább egy Gembird MHS-001 heaset-et (2 db jack csatlakozós), aminek a mikrofonjával már nem volt gondom.
-
brazso
tag
Köszi a választ! Valami olcsóbb megoldást kerestem, a jelenleg használt telefonos (mikrofon app) - kissé körülményes - megoldás helyett. Átbújtam az internetet az említett Gembird MIC-203 mikrofonról utólag, de nem találtam semmi tapasztalatot vele kapcsolatban. Azt hittem sokan szidják majd, ha ennyire rossz. Azért vetettem fel, hogy talán tényleg csak notebook-ban használható, bár kissé furcsának találom a felvetésemet. Sajnos a paraméterben közölt érzékenység érték nekem semmit sem mond.
-
brazso
tag
Sziasztok! Vettem a lányomnak egy pár száz forintos Gembird MIC-203 -as 3,5mm-es jack csatlakozású többirányú mini mikrofont. Gondoltam használja inkább azt az online játékokhoz a telefonja (mikrofon app) helyett. Először windows 10-en néztem, a mikrofont az alaplapi mikrofon bemenetre hosszabbítóval csatlakoztatva, de annyira alacsony a jelszintje, hogy ha teszteléskor közelről beleüvöltök akkor sem megy 10% fölé a jelszint. Visszajátszva a felvételt a legnagyobb hangerőn is alig hallható a hangom. Hiába tekertem fel mindent amit a windows lehetővé tesz (mikrofon hangerő és erősítés). Megnéztem egy másik pc-n is, egy ubuntu linux-on, de ott sem jobb a helyzet.. Ott használok korábbról egy mikrofonos fülest szintén 3.5mm csatlakozókkal, de annak a mikrofonjával nincs problémám. Kicseréltettem a vásárolt mikrofont egy másikra gariba, de ugyanolyan használhatatlan az újabb is. Kétlem, hogy két gyári hibást kaptam volna. Igazából ezt a mikrofont notebook-okhoz ajánlják. Azoknak más mikrofon bemenete lenne, mint a PC-knek? Nem tudom kipróbálni, nincs mikrofon bemenetes notebook-om. Kéne még ehhez vmi erősítő is PC-n? Mi lehet az oka a tapasztalt gyenge jelszintnek PC-n?
Paraméterei:
- 3.5 mm audio plug
- Frequency response: 100 Hz - 5 kHz
- Sensitivity: - 54 +/- 3 db
Új hozzászólás Aktív témák
- Ingatlanos topic!
- Milyen légkondit a lakásba?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Nehéz helyzetben az SMIC, régebbi chipet használ az új Huawei laptop
- Xbox tulajok OFF topicja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Elektromos cigaretta 🔞
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- További aktív témák...
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- Garanciális MSI Katana GAMER 15,6"240Hz!i5 12500H(16X4,5Ghz)RTX 3060 6 GB VGA,32-64GB RAM/1TB SSD
- Bivaly MAGYAR Lenovo P1 gen2 (Core I7 32 Gb 1Tb 15" 4K 4Gb Nvidia) Laptopom eladó!!!
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- HP ProBook 640 G8, 14" FHD IPS Touch, I5-1145G7 CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Csere-Beszámítás! Asus Számítógép PC Játékra! R5 1600X / GTX 1080 8GB / 32GB DDR4 / 256SSD + 2TB HDD
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Apple iPhone 12 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged