Új hozzászólás Aktív témák
-
tknof1871
őstag
Üdv! Másokkal élek. Sajnos mindegyik mikrofon fel tudta venni mit beszélnek mellettem/körülöttem, ami nekem kínos. Átlagos asztali mikrofont és mikrofonos fülhallgatót (MEE audio M6 PRO) használtam eddig beszélgetéshez, skype-on, asztali PC-n.
Milyen mikrofont kellene használnom, hogy csak az én hangomat vegye fel? Csak annyi az igényem hogy normálisan beszélgethessek. Pl. aliexpressről egy 5 dolláros Walkie Talkie Headset gégemikrofon? -
tknof1871
őstag
Üdv! Fejmikrofont szeretnék venni. Úgy is nevezik head mounted microphone. Skype-hoz. Az asztali géphez. ebay és aliexpress olcsón ajánlja (kb. 1000 forint alatt), de az egyik store azt írja:
The Micphone cannot connect with Computer Directly .It have to connect with loudspeaker for Using !!!
3.5mm-es jack dugós és nem lehet közvetlenül a számítógépbe dugni??? Miről ismerni fel azt amit PC-hez lehet használni? Nekem van egy asztali mikrofon, az pl TRS jack dugós és az is 1 mikrofon. A head mounted microphone-ok 1 mikrofonnal amiket láttam TS mind. Akkor a head mounted microphone nem jó a PC-hez?
Új hozzászólás Aktív témák
- Több mint 70.000 eladott szoftverlicenc
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix RTX 3070Ti 8GB GDDR6X Videokártya!
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- DDR3 BAZÁR! 8GB 16GB 1333MHz 1600MHz 2400MHz DDR3 memória garanciával hibátlan működéssel
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest